Zabaviščni park - Mini Zoo Land

Ob potoku 4, 3210 Slovenske Konjice

Telephone

+386 (0)64 182 478

Dobrodošli v svet poln vznemirljivih doživetij
Želimo vam ponuditi drugačno vrsto zabave od tiste, ki jo trenutno poznate. Zabaviščni park Mini Zoo Land, kjer vas čakajo dogodivščine, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Vstopili boste v skrivnostni svet starodavnih kultur sredi džungle polne nevarnosti in osupljivih lepot. Tropske ptice preletavajo iz drevesa na drevo nad vašimi glavami. Ogledate si lahko lenega krokodila, ki se nastavlja soncu, govorečega papagaja Jako, ter razigrano opico Ficko, poskočne kenguruje, pritlikavega zebu-ja, koate-nosate medvedke, rakune, mini prašičke, želve, hranite lahko koze, ter zajčke in občudujete številne vrste ptic,… ogledate si lahko tematska prizorišča. Imamo pa seveda tudi razna igrala za otroke: tobogani, peskovniki, spust po vrvi, viseča železnica,…

Divji Zahod
Iz različnih svetov se lahko preselite tudi v različna časovna obdobja. V svet, ko so po Ameriki divjali in se lovili kavbojci in indijanci. Pristno Texaško okolje, z banko, staro kočijo, kovačem, salonom in tudi zaporom za vse nepridiprave.Zadržite se lahko v prijetni leseni brunarici, kjer se čas preprosto ustavi, tam si lahko nadenete kavbojske klobuke zagrabite puške in postanete pravi šerif našega parka! Otroci bodo uživali ob spustu po toboganu in igranju v peskovniku, ter hranjenju zajčkov in majhnih kozličkov.

Tropski Park
Izgubljena tropska Robinsonova koča, prostor kjer se lahko izgubite v domišljiji. Obdajajo vas prave palme in tropsko rastje, pod prsti lahko začutite morski pesek in mivko, v kateri se lahko otroci igrajo v naravnem peskovniku. Viseče mreže za sproščanje, ležalniki, ter odlična glasba, ki vas popelje še globje v nepozabno doživetje.Od tam imate razgled tudi na mini plažo v kateri boste, če ne druga lahko vsaj ohladili vaša stopala. S terase pa je viden odličen razgled na skrivnostno Konjiško goro z znamenitim Starim gradom in številnimi legendami. Za še večjo zabavo, pa lahko od veselja skačete po tamkašnjem trampolinu, ali pa se čez viseči most odpravite na razgledni stolp.

Avstralska Pokrajina
Nam najbolj oddaljena dežela, odrezana daleč od sveta, sedaj tukaj sredi Slovenije. Tukaj preprosto in svobodno skačejo pravi Wallaby kenguruji, ki so ena izmed 40 vrst kengurujev. Pri nas pa so zato, ker so navajeni podobnega podnebja saj tam živijo visoko v gorovju in imajo tudi zimo tako kot mi. Da jim še posebej ugaja, dokazuje tudi to, da ima samička že drugo leto v vreči mladička. Uživajte v sprehodu skozi rdečo, misteriozno celino!

MiniZoo_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem