a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Kočevje

kocevje_kategorija.jpg

Kočevska, bogastvo neokrnjene narave, rastlinskega in živalskega sveta, gozdov, voda in kraških jam. Izjemna naravna in kulturna dediščina v kateri uživa in jo zna ceniti vedno več obiskovalcev, tako domačih, kot tistih s celega sveta. Mir in pesem ptic, sredi vsega pa mesto Kočevje, kulturno in gospodarsko središče Kočevske. Vabi vas z gostoljubljem in odprtostjo, kot soseda, popotnika, poslovneža, športnika, izletnika, študenta ali radovedneža, da raziščete ta delček sveta. V modernih športnih objektih, gostinskih lokalih s pestro ponudbo domačih dobrot, zabaviščih, muzeju ali pa samo ob postanku na dolgi službeni poti, vam nudijo dobro počutje v mestu in okolici. Vseeno je, ali vas bo bolj očarala dolina reke Kolpe, modrina jezera, divjina pragozda, patina muzejske zbirke ali prijaznost turističnih delavcev, Kočevsko vas bo zamikalo spet in spet.

TIC Kočevje

TIC Kočevje

V turističnem informacijskem centru Kočevje vam bomo z veseljem posredovali informacije o naravni in kulturni dediščini, gostinski ponudbi, prenočiščih, prireditvah in možnostih rekreacije na tem območju.

VisitDolenjska.eu

VisitDolenjska.eu

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Celostna/celovita turistična ponudba regije – VisitDolenjska.eu

Ekološka kmetija - Ranch Hornberg

Ekološka kmetija - Ranch Hornberg

Kmetija se nahaja na kočevskem v južnem delu Slovenije, natančneje v vasi Rogati Hrib (Hornberg – starodavno) - nekdanjega zaprtega območja. Naša kmetija se trenutno ukvarja z rejo in predelavo Škotskega visokogorskega goveda. V nastajanju pa je tudi projekt, ki bo našo kmetijo nadgradil s turistično dejavnostjo.

Ranch Marina

Ranch Marina

Kočevska Reka 2, 1338 Kočevska Reka

 Na Ranchu Marina boste našli različne konje, uživali boste v družbi čudovitih živali, ljudje, ki so Ranchu predano s srci, odpočili si boste lahko v prijetnih sobah in svoje brbončice razvajali z okusnimi jedmi.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem