a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Laško

lasko_slika.jpg

Laško leži skoraj v osrčju Slovenije, obdano je s slikovitimi hribovjem in je znano predvsem po svoji pivovarski industriji, saj je dom največje pivovarne v Sloveniji, s tradicijo ki sega v leto 1825. Odkritje izvirov termalne vode z zdravilnimi lastnostmi pa ima tukaj celo daljšo zgodovino. Neokrnjena in raznolika pokrajina na območju Laškega je idealno izhodišče za izlete in dejavnosti v osrčju narave. Mnoge pohodniške in kolesarske poti potekajo ob različnih zanimivostih z bogato kulturno dediščino. Barvita pokrajina pa ponuja tudi razgiban kmečki turizem s ponudbo okusne domače hrane, umetnin in obrtnih izdelkov.

TIC Laško

TIC Laško

Posredujemo vam splošne informacije o Sloveniji, informacije o Laškem in okolici ter vas seznanjamo o prenočitvenih zmogljivostih v občini Laško. Za vas smo pripravili vrsto turistično-informativnega gradiva, razglednic, spominkov...

Baza Caffe

Baza Caffe

Sveže in popolne arome v vaši skodelici kave Julius Meinl. Najboljša in najbolj gosta vroča čokolada v štirih različnih okusih: bela vanilija, temna čokolada, kokos in lešnik. Vabljeni v Baza Caffe Laško SPAR in PETROL ter Baza Caffe CELJE!

Restavracija Pavus

Restavracija Pavus

Prijetne dišave so se izza sten restavracije začele prepletati 15. aprila 2011, ko je javno odprla svoja vrata. Skozi kreativno kulinariko, sodobne kuharske tehnike in izbiro svežih lokalnih surovin Pavus tako ustvarja novo slovensko kuhinjo, izpod rok chefa Marka Pavčnika.

Turistična kmetija Pirc

Turistična kmetija Pirc

Zjutraj vas bo prebudilo ptičje žvrgolenje in prvi sončni žarki, zvečer pa boste lahko uživali ob lepih sončnih zahodih.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem