Restavracija Pavus

Grad Tabor Laško, Cesta na Svetino 23, 3270 Laško, 46.157441,15.237474

Telephone

+386 (0)3 62 00 723

PAVUS
»Izzivu odpreti lastno restavracijo se nisva mogla upreti, saj je to vedno bila najina želja, ki je tiho tlela v nama in čakala na svoj trenutek. Potem pa je konec leta 2010 prišla pobuda Pivovarne Laško, da razmislimo o restavraciji na Gradu Tabor Laško, in s tem začetek pisane zgodbe Pavusa.«

Prijetne dišave so se izza sten restavracije začele prepletati 15. aprila 2011, ko je javno odprla svoja vrata. Skozi kreativno kulinariko, sodobne kuharske tehnike in izbiro svežih lokalnih surovin Pavus tako ustvarja novo slovensko kuhinjo, izpod rok chefa Marka Pavčnika.

Naša filizofija: Lokalno in sveže skozi sodobne kuharske tehnike, katerim se gostje z užitkom prepustijo.

MARKO PAVČNIK
Marko Pavčnik (roj. 1980) je svojo profesionalno pot začel ravno na Gradu Tabor Laško, kot praktikant. Že zelo mlad je postal šef kuhinje v Dvorcu Impoljca, nadaljeval pa v Alminem domu nad Celjem. Kot »a la carte« kuhar je imel proste roke v hotelu Žonta (Šentjur), pomagal pri zagonu restavracije Žerjavček v Trzinu in kot vodja kuhinje delal v Hotelu Evropa (Celje).

Njegovo ustvarjalnost in uspeh odlikuje kar nekaj zlatih in srebrnih odličij na tekmovanjih Gostinsko turističnega zbora Slovenije, kjer ga je opazilo tudi Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije. S povabilom v reprezentanco pa je prišlo še nekaj lepih rezultatov in uspehov.

Danes svojo pot uspešno nadaljuje tam, kjer jo je začel – na Gradu Tabor Laško, kjer vodi lastno restavracijo sodobne slovenske kulinarike, Pavus.

PONUDBA
Zakaj se ob posebnih priložnostih ne bi zabavali in uživali?

Z organizacijo dogodkov vam bomo v restavraciji Pavus pričarali nepozabne občutke. Presenetite svoje prijatelje, poslovne partnerje ali najbližje z odlično catering ponudbo po vaši želji. Razvajajte jih z lokalnimi, svežimi specialitetami in sodobno slovensko kuhinjo.

Prostor za grajskim obzidjem za vas spremenimo tudi v koncertno dogajanje, kulinarični ali vinski dogodek, slavnostni sprejem, otvoritev, prezentacijo ali drugo obliko druženja.

Vaša poroka bo pri nas za vselej zapisana v spomin. Na Gradu Tabor Laško poskrbimo za izvedbo uradnega dela in poročnega slavja, vam pa omogočimo, da se na ta posebni dan čim bolj sprostite in v njem uživate z vašimi najbližjimi.

V kolikor želite druge razveseliti s posebnimi kulinaričnimi užitki, vam ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Dovolj je, da nam sporočite svoje želje in za vas bomo pripravili nepozabne okuse.

K sodelovanju v našem ustvarjalnem timu na praktično usposabljanje vabimo tudi dijake in študente s področja gostinstva, lastna strokovna izobraževanja pa organiziramo tudi za druge:

  • tečaji za profesionalce in amaterje (v naših prostorih),
  • izobraževanje za profesionalce in amaterje (v vaših prostorih),
  • podpora pri oblikovanju jedilnih listov in sezonske ponudbe.

Pavus_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem