Ribnik Žeje

Podbrezje 4 a, 4202 Naklo

Telephone

+386 (0)4 25 72 611

Čudovita brunarica v naravi
Brunarica ribnika Žeje se nahaja v idilični naravi, le nekaj metrov stran od glavne ceste Naklo-Podbrezje. Ribje specialitete, dobro kavo in prijetno ohlajeno pijačo vam z veseljem postrežemo čez celo leto; brunarica je zaprta le ob ponedeljkih (če je ponedeljek praznično obarvan, je brunarica v ponedeljek odprta, v torek pa zaprta).

Pester izbor sladkovodnih in morskih rib z jedilnika vam je na voljo vsak dan, v zimskih mesecih pa se lahko v brunarici pogrejete ob odprtem kaminu, kjer vam naši kuharji ob predhodnem naročilu pripravijo hobotnico, orado, zobatca ali katero drugo morsko dobroto izpod peke.

Za gurmanske užitke je torej poskrbljeno! Jedi so lahko pripravljene na žaru ali ocvrte v olju, odvisno od tega, katero jed izberete. Tudi prilogo izberete sami. V ceno sta všteti krompirjeva solata ali polenta, popečena na žaru (razen pri določenih izjemah, kot so dagnje, fish'n chips, gamberi ...), možna je tudi mešana priloga, ob doplačilu pa lahko naročite tudi pomfri. Vsaki jedi pripada tudi košarica svežega kruha.

Ponudba, ki je ne smete prezreti:
postrv, postrv file, morski list file, ostriž file, lignji na žaru, ocvrti lignji, tuna kotlet, losos file, fish'n chips, dagnje, gamberi, sardelice, orada, brancin, škarpena ... Se vam že cedijo sline? Hitro pridite k nam in potešite svoj apetit!

Vemo, da ni nič kaj prijetno čakati na prosto mizo, zato pri nas mizo lahko rezervirate. Število oseb pri tem ni ovira, saj sprejemamo rezervacije tudi za zaključene skupine. Rezervacijo naredite sami preko našega spletnega obrazca, prosimo vas le, da izpolnite vse zahtevane podatke.

Po predhodnem dogovoru lahko rezervirate tudi celotno brunarico, in sicer ob ponedeljkih. To velja samo za podjetja, ki imajo work shope, building team-e ... Rezervacija je brezplačna, nudimo tudi brezplačen wi-fi dostop.

Podjetja, ki z nami na takšen način že sodelujejo, so HP Slovenija, Avtenta, Mazda Slovenije ...

Ker so otroci pri nas vedno dobrodošli, je poskrbljeno tudi za njihovo dobro voljo, ki jim jo pričarajo:

 • igrala, kjer lahko spoznajo nove prijatelje, razvijajo motoriko in ravnotežje ter se zabavajo po svoje (trampolin, gugalnica, tobogani).
 • lovljenje postrvi; verjemite, da vam bodo z veseljem pomagali
 • sladkanje s sladoledom. Raznolik izbor osvežilnih lučk in kornetov bo zagotovo premamil tudi vas. Saj veste, pri nas ima sladoled več okusov …

Vljudno vas prosimo, da otroci v ribnik ne mečejo kamenja, saj s tem plašijo ribe, posledično pa se manjša ulov postrvi pri ostalih ribičih. Otroci naj okoli ribnikov ne hodijo sami; bodite odgovorni, pazite nanje ter jih spremljajte na vsakem koraku.

Delovni čas:

 • Ponedeljek: zaprto (ob praznikih: 10:00-22:00)
 • Torek: 10:00-22:00
 • Sreda: 10:00-22:00
 • Četrtek: 10:00-22:00
 • Petek: 10:00-23:00
 • Sobota: 10:00-23:00
 • Nedelja in prazniki: 10:00-19:00

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji narave, sproščenega vzdušja, rib in prijaznih ljudi.

RibnikZeje_foto.jpg

Kontakt

 • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem