Hotel in vinoteka San Martin

Šmartno 11, 5211 Kojsko

Telephone

+386 51 335 660 ali +386 5 330 56 60

Nastanitev

Hotel se nahaja na robu starega mestnega jedra Šmartna, tako boste imeli odličen razgled iz hotela na stari mestni del, kot na celotna Goriška brda.

Vse sobe so prijetno svetlo osvetljene, ogrevane na biomaso in hlajene z geosondo. Opremljene so s sodobnimi standardi, ki jih zahteva kategorizacija 3 zvezdic, kamor spada neomejen dostop do brezžičnega interneta (wi-fi), televizija, vzmetnice s spominsko peno, kvalitetna posteljnina iz satena in še veliko več.

Usmerjeni smo v eko in prijazno z naravo, zato imajo naši toaletni prostori kotličke, ki se splaknjujejo z odpadno vodo.

Tekom vašega bivanja v Hotelu San Martin si lahko vzamete čas tudi za sprostitev v wellnessu, kjer se boste lahko prepustili bio-zeliščni finski savni ali pa preizkusili ugodje solne sobe.

Vinoteka

V naši vinoteki vam pripravljamo široko izbiro izdelkov, pridelanih v Goriških brdih ter bljižnji okolici.

Seveda še vedno imata največjo pozornost vino in oljčno olje, ki sta tudi naša osebna izdelka. Vino, ki ga pridelujemo iz grozdja, katerega pobiramo jeseni po briških gričih, lahko poskusite v naši vinoteki.

Skozi leto se trudimo tudi za pravilno in kvalitetno gojenje oljk, da lahko za vas pripravimo odlično ekstra deviško oljčno olje. Preizkusite ga lahko v naši vinoteki, možnost pa imate tudi nakupa.

Kulinarika

Hotel San Martin vam ponuja slovensko in vrhunsko kulinariko. Hrana je izpod rok domačih kuharjev, ki skrbijo, da je hrana okusna in sveža, ter pripravljena na briški način. V času sezonskega sadja in zelenjave pa imate možnost okušati različno pripravljene obroke. Hrana je postrežena v svetli restavraciji, kjer imate pogled na različne dele Goriških brd.

Odpiralni čas restavracije:

pon - tor: 12h - 22h
sre: zaprto
čet: 18h - 22h
pet - ned: 12h - 22h

HotelSanMartin slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem