Gostišče in prenočišča Bohorč

Ulica Dušana Kvedra 44

Telephone

+386 3 7461430

Kulinarično razvajanje pr' Bohorč

Gostišče in prenočišča Bohorč (Šentjur) je družinsko gostišče s skoraj 100-letno tradicijo, ki ga vodi že četrta generacija. Odlikuje nas odlična ponudba tradicionalnih slovenskih jedi in prijeten ambient. V neposredni bližini tenis igrišča, bazen in drugi športni objekti. Od gostišča je le nekaj minut do starega trškega jedra Šentjurja, Ipavčeve hiše in muzeja skladateljev Ipavcev, samo nekajA kilometrov stran sta arheološko najdišče Rifnik in Ponikva, rojstni kraj Antona Martina Slomška. Gostinske kapacitete v gostišču Bohorč Šentjur - skupaj 150 sedišč, od tega 70 v restavracijskem delu, 60 na letno-zimskem, 20 pa v posebni Ipavčevi sobi. Vsi prostori so med seboj povezani.

Poleg prenočišč in vsakodnevne pondbe hrane vas v našem gostišču vabimo, da pri nas praznujete poroko, obletnice, rojstne dni in druga slavja.

Nudimo pa tudi catering, kar pomeni celovito storitev za vas in vaše goste. Pripravimo vam posebno paleto hladnih in toplih jedi. Ponudbo hrane prilagodimo tudi najzahtevnejšim željam in vam svetujemo pri izboru jedi. Ob pripravi cateringa vam zaupamo kak dober kulinarični nasvet. Izbirate lahko med hladnimi in toplimi predjedmi, kanapeji, prigrizki in fingerfoodom. Privoščite si popoln catering. Catering ponudba: hladne predjedi tople predjedi kanapeji fingerfood prigrizki sladice Catering nudimo tudi pri vas doma ali oddaljenih lokacijah.

 

bohorč

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem