Izletniška kmetija Na koncu vasi

Cven 48c, 9240 Ljutomer, 46.5431, 16.22393

Telephone

+386 (0)258 498 76, +386 (0)413 405 89

V ambient naše turistične kmetije, s pridihom preteklosti, v kraj kjer sta še tišina in mir doma, kjer nas zjutraj prebuja petelinje petje......vas vabimo, da nas obiščete in preizkusite naše dobrote - jedi naših babic in dedkov, kulinariko Prlekije in Pomurja... da preizkusite če podkev še srečo nosi, da obudite spomine iz preteklosti in da vikende preživite drugače - po domače!

Kulinarične specialitete so temelj ponudbe naše turistične kmetije. Vabimo vas, da nas obiščete in preizkusite naše dobrote - jedi naših babic in dedkov, kulinariko Prlekije in Pomurja.

Vse jedi iz KATALOGA JEDI so sveže skuhane, pripravljene iz domačih sestavin in servirane brez odmrzovanja in pogrevanja.

Posebnost je prleška tünka, ajdov krapec,..., ponudba toplih jedi temelji na sestavinah iz pokrajine, npr. na ajdi, in so se večinoma kuhale slavnostno ali ob nedeljah.

Prav tako vas bomo razvajali z doma pridelanimi sortnimi vini (modra frankinja, renski rizling, rumeni muškat, zvrst domačega), domačimi sokovi (brez vseh konzervansov) in domačim oplemenitenim žganjem (macesovec, borovničevec, orehovec,...

Na našem kmeckem turizmu se zavedamo, da imamo ljudje zadnje case zelo malo casa zase, zato seveda želimo, da kadar si cas le vzamemo, da od tega tudi nekaj imamo!

Zato vam ponujamo, da v sklopu obiska našega kmeckega turizma doživite vec - da vam dan prinese cim vec doživetij, videnja, lepega, veselja, dobre volje in še kaj....!!!

Zato vam predlagamo, da pridete na izlet po naši lepi Prlekiji s poudarkom na doživetjih in dobri kuhinji, popestrenim z aktivnostmi v okolici.

NA KONCU VASI GRID

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem