Taverna Petra

Poljanska cesta 104, 4224 Gorenja Vas

Telephone

04 518 13 68

Gostilna Taverna Petra se nahaja v Poljanski dolini, slab kilometer iz Gorenje vasi, tik ob glavni cesti Škofja Loka - Žiri (Cerkno).

Smo gostišče, ki se trudi gostu nuditi le najboljše. V prijetnem ambientu, v družbi prijaznega osebja vam pripravljamo dnevno sveže malice, sezonsko aktivne slaščice, nedeljska kosila, pice ter ostale jedi iz naše bogate ponudbe.

Smo atraktivna točka za planince, ki se radi podajo na bljižne vrhove škofjeloškega pogorja in uživajo v neokrnjeni naravi. V zimskem času nas radi obiščejo smučarji iz smučišč Cerkno in Stari vrh, ki se nahajata v neposrednji bližini. V poletnem obdobju pa so zaradi ugodne lokacijenaši vsakodnevni gosti motoristi, kolesarji ter številni drugi rekreativci.

Prepričani smo, da boste v mirnem okolju in prijetnem ambientu prišli na račun vsi ljubitelji dobre hrane in kapljice.

Za parkiranje je pri nas dobro poskrbljeno. Ob gostišču, tik nad glavno cesto imamo veliko parkirišče, ki sprejme do sedemdeset avtomobilov.

Goste strežemo v osrednjem lokalu, ki sprejem do petdeset gostov, v restavraciji kjer je prostora za šestdeset gostov in na letnem vrtu, ki sprejme do sedemdeset gostov. Gostilna je kot nalašč namenjena za manjše zaključene skupine, poslovne sestanke, obletnice, praznovanja, birme, krste, … saj je odmaknjena od vsakodnevnega vrveža, kjer vas v prijetnem okolju razvajamo z dobro pripravljeno hrano in postrežbo.

Poskrbeli smo tudi za naše najmlajše goste, ki se lahko v času obiska zaposlijo v naših igralnih kotičkih v restavraciji in na letnem vrtu.

V primeru, da želite pripraviti okusen in hitro pripravljen obrok in zato nimate časa pokličite nas kajti hrano razvažamo tudi na dom. Naročila sprejemamo na telefonsko številko 04 518 13 68. Razvoz hrane pokrivamo na relaciji Taverna Petra - Brode (pri Škofji Loki) ter Taverna Petra - Žiri. 

 

Taverna Petra

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem