Restavracija Sklednik

Strojarska ulica 16, 4226 Žiri

Telephone

041 375 370

Smo podjetje, ki se ukvarja s pripravo in razvažanjem hrane na področju Žirov in okolice. Od leta 2007 poslujemo samostojno kot »SKLEDNIK d. o. o.«, tradicija naše gostinske dejavnosti pa sega v leto 1947. Poleg osrednje kuhinje, ki je od decembra 2012 v poslovnem objektu IKA na Strojarski ulici 16 v Žireh, imamo v najemu še kuhinjo podjetja Marmor Hotavlje, d. d., kjer deloma kuhamo obroke.

V tem podjetju je tudi samopostrežna restavracija z našo hrano. Pripravljene malice redno dostavljamo še v restavracijo podjetja Termopol, d. o. o., na Sovodnju. Vse jedi pripravljamo po sistemu HACCP, v sodelovanju z Zavodom za zdravstveno varstvo, ki opravlja nadzor nad pripravo hrane, higieno, kakovostjo, itn.

PONUDBA: Dnevno pripravljamo pet različne vrste malic. Izbirate lahko med tremi toplimi obroki, solatnim krožnikom, ki se dnevno spreminja, in malico, ki jo sestavljajo mlečni izdelki, namazi in sadje. Nudimo vam tudi kosila, ki si jih lahko privoščite v naši restavraciji, ali pa jih, ob predhodnem naročilu odnesete domov. Na voljo vam je tudi tedenski jedilnik.

Poleg kvalitetne ponudbe malic pa nas odlikuje tudi ostala gostinska ponudba, ki zajema catering, piknike in poroke ter navsezadnje tudi vodo Sklednik.

 

Sklednik

 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem