Kaferna

Slomškova ulica 10, 3215 Loče, Slovenija

Telephone

+386 3 759 10 10

KAFERNA: VZAMITE SI ČAS ZA UŽITEK

 

Med Poljčanami in Slovenskimi Konjicami, natančneje v Ločah, se ob glavni cesti, ki pripelje tudi iz Tepanja, nahaja gostilna Kaferna, prav tako znana kot Hiša dobrot. Tam Vas vsak dan v tednu pričakujemo odprtih rok, da Vas razvajamo z odlično kavo Illy in več kot okusno hrano. V Hiši dobrot prisegamo na pristno slovensko domačo kuhinjo. Po Vaših željah bomo pripravili raznovrstne specialitete, narejene iz svinjskega, govejega, puranjega mesa, jagnjetine, divjačine, rib in školjk, ob katerih ne bo manjkalo različnih prilog, med katerimi so obvezni domači štruklji, gratinirani v glinenih posodah in »restanec«, za barvitost krožnika pa poskrbimo s sezonsko zelenjavo in vedno sveže pripravljeno solato iz domačega vrta. 

 

Naši kuharski mojstri bodo poskrbeli, da boste od nas odšli z zadovoljnim nasmeškom na obrazu, po katerega se boste vedno znova radi vračali. Na našem jedilnem listu najdete poleg stalne ponudbe tudi okusne pice, ki so pripravljene na poseben način. Če boste ob odličnih okusih, ki jih v kuhinji ustvarjamo s pomočjo lokalnih pridelovalcev, želeli popiti še kozarec dobrega vina, Vam bodo pri izbiri prave kapljice z veseljem pomagali naši natakarji.

Poleg velike palete jedi, ki jih najdete v našem jedilnem listu, Vam ponujamo tudi bogate dnevne menije. Od ponedeljka do petka med 9. 00 in 15. 00 uro strežemo tudi malice, s katerimi poskrbimo, da delovne dopoldneve premagujete polni energije. Vsak delovnik so Vam tako na voljo štirje različni meniji malic, izmed katerih zagotovo najdete pravega zase.Poskrbimo tako za vegeterjance kot tudi za tiste z alergijami. Vse jedi, pice in malice pa lahko tisti, ki nimate časa za daljši postanek, odnesete s seboj v priročnih embalažah.

 

Med vikendi pa se v našo restavracijo naseli sproščeno vzdušje, ki ga popestri vonj po domači goveji juhi, najboljšem »restancu« in pečenki, ki s svojimi okusi prikličejo spomine na brezskrbna otroška leta ter mamino kuho. Za slednje poskrbi tudi sveže pečen domač kruh. Tako Vam vsako soboto pripravimo dva bogata menija kosil, ob nedeljah pa lahko izbirate med tremi različnimi meniji, ki so skrbno oblikovani in dovršeni. Prav tako pa poskrbimo tudi za sladek zaključek tedna s hišnimi sladicami pripravljenimi po idejah naših kuharjev. 

 

Poleg naštetega pa sprejemamo tudi prednaročila za zaključene družbe in skupine, razna praznovanja in cateringe. Naš ambient je prijazen do otrok, zato organiziramo različne otroške delavnice in rojstnodnevne zabave. Za naše najmlajše nudimo otoške menije, pri katerih je obvezno sladko presenečenje. Otroci se tako lahko zabavajo tudi na igralih na naši veliki terasi, ki dobi posebno energijo prav takrat, ko je napolnjena z igrivim otroškim smehom in klepetom ter vonjem po domačih dobrotah. 

 

Naročila pic in rezervacije malic ter kosil sprejemamo na tel. št. 03 759 10 10 ali 040 716 120.

Obljubljamo Vam, da bomo prisluhnili Vašim željam in jih skušali celostno izpolniti, saj želimo, da je Vaš obisk pri nas prijetna kulinarična izkušnja. 

Kljub temu pa se zavedamo, da bodo Vaše morebitne pripombe dobronamerne in smo jih veseli, saj so pomemben kažipot k našemu uspehu in Vašemu zadovoljstvu, pohvale pa nam nalagajo dodatno obveznost k vedno novim idejam, s katerimi se Vam bomo vnovič želeli dokazati ter nas navdajajo z zaupanjem v naše delo in trud.  

 

Skupaj zapišimo kulinarično zgodbo.

Vaša Kaferna

 OBJAVA KAFERNA 02

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem