Hotel Gašperin

Ribčev Laz 36a, 4265 Bohinjsko jezero, N46 16 29.5 E13 53 27.8

Telephone

+386 41 540 805

Hotel se nahaja sredi Triglavskega narodnega parka v vasi Ribčev laz, 250 m od Bohinjskega jezera. Ponujamo sobe z lastno kopalnico in apartmaje s satelitsko televizijo ter hladilnikom. Sobe imajo brezplačen WIFI, sprostite pa se lahko tudi v dnevnem prostoru s TV, kjer najdete izbiro knjig in družabne igre.

Dan začnite z bogatim samopostrežnim zajtrkom z izborom sirov in narezkov, s toplimi jedmi, sadjem, z zelenjavo, s kruhom, kosmiči in z dnevnimi ponudbami. Od središča s trgovinami, restavracijami z lokalno in mednarodno kuhinjo ter kavarnami smo oddaljeni samo 5 min hoje. Na Vašo željo organiziramo večerjo v bližnji restavraciji.

Triglavski narodni park s Triglavom in z Julijskimi Alpami nudi številne možnosti za pohodništvo, plezanje in polete s padalom. V Bohinjski dolini pa najdete tudi možnosti za kolesarjenje, vožnjo s kajakom, veslanje in idilične izlete s čolnom po jezeru.

NASTANITEV
Nudimo udobne sobe in apartmaje v Bohinju. Vse sobe so opremljene v alpskem stilu. Pohištvo je iz bohinjske smreke, macesna ali jesena. Vse sobe imajo lesena tla. Večina sob ima balkon s pogledom na gore ali gozd. Okna imajo dvojno oz. trojno zasteklitev. Večina sob je opremljena z velikim LCD TV z veliko izbiro programov. Nekatere sobo imajo klimo.

HotelGasperin slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem