Domačija Lojtrnik

Laže 15, 6224 Senožeče

Telephone

Nataša: +386 (0)31 632 432, Diego: +386 (0)41 707 610

Pozdravljeni na domačiji Lojtrnik!
Na robu doline med Nanosom in Vremščico stoji vas Laže, na koncu vasi pa domačija Lojtrnik. Na skoraj 700 metrih nadmorske višine poleti lahko uživate v mirnem in hladnem zelenem okolju, pozimi pa v snežnih radostih.

V bližnji okolici je mnogo naravnih in kulturnih znamenitosti. Tudi Obala ni daleč. Če si zaželite kopanja v morju, ste tam v pol ure. Po vrnitvi pa prespite v popolnem miru in prijetnem hladu.

V senci starih orehov na travniku pred apartmaji si lahko oddahnete na ležalnikih ali pripravite obrok na žaru, medtem ko se otroci zabavajo na igralih ali z domačimi živalmi.

Apartmaji in prenočišča na Krasu ter bivalne razmere
Hiša v kateri so apartmaji, se nahaja na koncu vasi, v dolini s katere je pogled na Vremščico z ene in Nanos z druge strani. Pred vhodom je travnik z igrali, mizami, klopmi in žarom. Štirje apartmaji velikosti 20 – 30 m2 so lično in preprosto opremljeni. Vsi imajo zakonsko posteljo in eno ali dve dodatni ležišči. Na željo pripravimo zajtrk.

Programi za otroke
V idiličnem okolišu, organiziramo aktivne počitnice, z natančno izdelanim programom, za posameznike, skupine, otroke ali družine. Prepustite se razvajanju in aktivnostim bodisi poleti, pozimi ali v katerem koli drugem letem času. Dobro bomo poskrbeli za vas!

Obiščite nas in bodite z nami »NA KONJU«
Z vami bi radi delili vse, kar je lepega. Otroci pri nas lahko jahajo, spoznavajo domače živali, kuhajo in pečejo po domače, se sprehajajo po okoliških travnikih in gozdu. Ker smo na skoraj 700 metrih nadmorske višine, so poletja prijetno topla, zime pa večinoma bele - prostora za sankanje, kepanje in izdelavo snežakov je v izobilju. Človek si kar težko predstavlja, da je le pol ure vožnje iz mesta ( Ljubljana, Koper, Nova Gorica ) življenje lahko tako drugačno. Čudovita okolica, prepojena z ritmom kmečkega življenja, je idealna osnova za enodnevne izlete. Z dodanimi dejavnostmi, kjer otroci aktivno sodelujejo, bodo vtisi in izkušnje ostali za vedno.

DomacijaLojtrnik slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem