Apartmaji in Wellness Skok

Cesta na Lepo Njivo 17a, 3330 Mozirje

Telephone

+386 (0)3 828 0 400, +386 (0)41 450 451

Vabljeni na razvajanje v Apartmaje & Wellness Skok Mozirje!
Mozirje, biser Savinjske doline, leži na vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino. Odlikuje ga večkratno priznanje za najlepše urejeno trško jedro. Tu sta Mozirski gaj, cvetni dol ob reki Savinji, in Mozirska planina s turistično rekreacijskim centrom Golte, v katere nedrih kraj že skoraj tisočletje nudi varno zavetje ponosnim, iskrenim ljudem. Domačini živimo v sozvočju gora in voda, v miru, ki ga lahko začuti vsakdo, ki pride k nam. Narava nam daje življenje in premnoge dobrote, ki potešijo telo in duha. V tem zatočišču miru stojijo novi Apartmaji in wellness Skok.
Apartmajska hiša Skok se nahaja v Mozirju, 4 km od spodnje postaje nihalke Žekovec, ki nas popelje na Golte. V neposredni bližini parka cvetja, Mozirski gaj.

V APARTMAJSKI HIŠI SKOK je sedem apartmajev.
V pritličju hiše so trije enoposteljni apartmaji (MARJETICA, SONČNICA IN VIJOLICA), v prvem nadstropju dva dvoposteljna (ORHIDEJA IN TULIPAN). Tulipan je apartma še posebej namenjen družinam z majhnimi otroki, saj ima posebno spalnico z varovalno ograjico. V drugem nadstropju se nahajata apartmaja ( VRTNICA IN ŽAFRAN ), namenjen tistim, ki si želijo nekaj več. Vseh sedem apartmajev je sodobno opremljenih ****. V apartmajih je predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežna garnitura (dodatna ležišča), spalnica in lastna terasa s pogledom na južno stran Mozirja. Nudijo vam tudi ogrevan prostor za smuči, wellness center, najem koles in parkirni prostor. Za razvajanje je poskrbljeno v wellness centru, in lepotnem studiu v katerem poskrbijo za vas od nog do glave. Masaže, savne, romantični masažni bazen, nega obraza, telesa, manikira, pedikura, so razvajanja za vašo telo in dušo.

Poslovna srečanja v Apartmajski hiši Skok
V Apartmajskem in wellness sklopu Skok Mozirje imamo na razpolago Malo konferenčno sobo primerno za srečanja do dvajset (20) oseb, Soba je opremljena z vso potrebno tehnično opremo za izvajanje sestankov, izobraževanj in poslovnih srečanj: brezplačen dostop do interneta, LCD televizor, projektor in platno.
Za udeležence srečanja (seminarja, konference, predstavitve, simpozija, ...) lahko pripravimo napitke, prigrizke in obroke po želji organizatorja. V bližnji restavraciji vam po želji organiziramo tudi kosilo.
V Apartmajski hiši Skok bomo z veseljem organizirali in svetovali pri izvedbi seminarja, konference, predstavitve, simpozija, team buildinga, delavnic. Sporočite nam vaše želje in vse ostalo prepustite nam. Z velikim veseljem bomo ustregli vašim željam.

Skok slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 (0)3 828 0 401

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem