Mehiška restavracija Saloon

Vrhe 9, 2380 Slovenj Gradec

Telephone

+386 (0)2 882 21 18

Ste za potovanje po svetu pravih mehiških okusov z SALOON-om?

Zagotovo ga ni Korošca, ki še nebi slišal za Mehiško restavracijo Saloon, ki se nahaja na poti iz Kotelj proti Slovenj Gradcu in sicer na Selah – Vrhe. Restavracija, ki vam poleg odlične kulinarične ponudbe, zares ogromnih porcij in prijaznega osebja, postreže še s pravim ambientom v stilu divjega zahoda s pridihom Mehiškega temperamenta. Restavracijo v tej podobi poznamo že prebližno 5 let. Sama ideja o nastanku, pa se je porodila lastniku lokala Nicolasu Konečniku, ko je potoval po Evropi.

Da dober glas seže daleč, dokazujejo številni gostje iz vseh koncev Slovenije in celo sosednje Avstrije. Aromatičnost in nasitnost mehiških jedi prav nikogar ne pustita ravnodušnega in v Saloonu se zagotovo najde kakšna specialiteta za še tako zahtevnega gosta. Ti imajo na voljo pokušino številnih steakov (Argentinski, Rumpsteak, Bivolji steak, T-bon steak), znamenito mehiško enolončnico Chilli con Carne, Fajitas, Ensalatas, Enchilliadas, številne vrste pizz in še in še… V zadnjem času je na voljo še bolj pestra izbira sladic, med katerimi ne manjka niti najbolj znana mehiška vanilijeva strnjenka.

Posebej zanimivi in pestri pa so v Saloonu konci tednov, saj svojim gostom postrežemo tudi s pravimi glasbenimi country večeri in to z živo glasbo. Za popestritev pa poskrbijo velikokrat tudi profesionalni barmani, ki vam pripravijo cocktayle po vašem izboru, vseh vrst in okusov, postrežejo pa vam jih simpatične hostese »kavbojke«, za piko na i.

Da se v Saloonu res veliko pestrega in zanimivega dogaja, dokazuje tudi dejstvo, da je v našem »western« ambientu, posnela glasbeni spot za svoj hit »Z nogo ob tla«, znana Slovenska zasedba Čuki. Pred kratkim pa smo v sodelovanju z raperko Nushy posneli videospot za njen nov komad "Wanna be my cowboy".

Vabljeni torej na popotovanje skozi svet mehiških okusov skupaj z nami tudi vi...

Saloon slika1

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem