Kompleks

Čečovje 5, 2390 Ravne na Koroškem

Telephone

+386 (0)31 777 571

Mladinski kulturni center Kompleks je rezultat večletnih prizadevanj KKŠ za vzpostavitev kontinuiranega kulturno-zabavnega programa na območju Koroške. Glavna ambicija regionalnega mladinskega centra Kompleks je zagon kvalitetnih programskih vsebin s področja kulture, športa in izobraževanja. Kompleks je najpomembnejši projekt Kluba Koroških Študentov v zadnjih letih, kjer smo gostili že veliko znanih skupin (Elvis Jackson, No Means No, Tabu, Katalena, Zmellkow, Dog Eat Dog, Big Foot Mama, Siddharta, Dan D, Jazz večeri (vsak tretji četrtek) ...) ter veliko mladih koroških skupin (Piksna, Libras, Crash, Nitrox …).

Kompleks je stičišče treh dolin ter mnogih kultur. Kompleks ponuja koroški mladini prostor za ustvarjanje glasbe, igre, učenja tujih jezikov (poleg dvorane je na voljo tudi predavalnica), plesa, gledališča in še in še. Je prostor za mlade talente, ki so na poti svojega uspeha in je prostor za stare mačke, od katerih se lahko učimo in tako skupaj preživljamo kreativen prosti čas.

V Kompleksu vam je na voljo večnamenska dvorana s 100 sedišči in 250 stojišči, ki lahko opravlja funkcijo koncertne, sejne ali plesne dvorane, TV studia in podobno. Kakovostna glasbena oprema omogoča še večji užitek tako pri izvajanju glasbe kot tudi pri poslušanju le-te. Pomeni kvalitetnejše nastope ter s tem večjo zadovoljstvo samih izvajalcev ter poslušalcev. Kompleks pa ponuja tudi učilnico, kjer je na voljo 12 sedišč in projektor za boljše izvajanje različnih izobraževanj.

Kompleks slika 2

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem