Gostilna Tomi

Letoviška 1, 6320 Portorož

Telephone

+386 5 674 02 22 ali +386 41 739 996

Obiščite nas v prijetnem okolju, neposredno nad Portorožem. Uživajte v čudovitem pogledu na portoroški zaliv iz terase. Okusite najrazličnejše izbrane domače in morske specialitete v Gostilni Tomi, članici skupine Gostilna Slovenija.

Odlična gostilna Tomi je v letu 2011 zadostila zahtevnim kriterijem nacionalnega ocenjevanja in postala del eminentne skupine, ki nastopa pod blagovno znamko Gostilna Slovenija.

Ta predstavlja kvalitetno, avtentično slovensko kulinariko in zagotavlja vrhunski standard. Jedi lokalnega in regionalnega izvora temeljijo na številnih morskih in mesnih specialitetah. Še posebej so poznani po ribi iz pečice, kapesantah, kozicah na rukoli, refoškovih fužih s tartufi z rakovico, polnjenih njokih v škampovi omaki, hobotnici, ter starih in že pozabljenih jedeh, kot je polenta z bakalarjem (polenovko) na toplo. To je le nekaj jedi, ki so nastale z željo po združevanju lokalne in tradicionalne kulinarike, pripravljene na sodoben način in s pridihom Jadranskega morja.

Pri pripravi hrane uporabljajo le najboljše sestavine, kot so lokalno pridelana zelenjava, 4 vrste oljčnega olja (mavrino, istrska belica, leccino, dalmatinsko), solni cvet iz sečoveljskih solin in odlična slovenska vina iz bližnje okolice. Kuhinja se prilagaja letnim časom ter svežim živilom jadranskega morja in istrskega zaledja.

Lokacija gostilne, neposredno nad mestom Portorož, gostom ponuja izjemen pogled na portoroški zaliv in tako še nadgradi nepozabno kulinarično izkušnjo, ki vas čaka v Gostilni Tomi.

GostilnaTomi slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem