PASSERO

Posestvo Lipič-Passero, Tešanovci 24, 9226 Moravske Toplice

Telephone

+386 (0)51 357 170

O nas

Naše posestvo je staro, mi pa smo mladi. Iz roda v rod smo dedovali delavnost, gostoljubnost in vrednote, ki so temelj naše radodarnosti. Z ljubeznijo in spoštovanjem jemljemo kar smo dobili. Spreminjamo se, da bi ohranjali in radi dajemo naprej. Vemo, da je dobro deliti dobro. Z vami delimo radosti Prekmurja.

Počitniška domačija
Privoščite si udobne in sproščene počitnice na vasi. Dva apartmaja vas bosta čakala, da se vrnete s potepanj s kolesi pa čarni pokrajini, s plavanja v bližnjih toplicah, raziskovanj kulturnih in naravnih znamenitosti ali nemara kar s kmečkih opravil. Užitki Prekmurja so različni.

Mala trgovina
Pa tako veliko dobrot! Več vrst vina in žganja, naravni sokovi, prekmurska šunka in druge suhe mesnine, paštete, namazi, bučno olje, začimbe, marmelade, med ... domače in zdravo. Obložite svojo mizo z dobrotami Passero ali pa jih zložite v darilni zabojček in jih delite s prrijatelji.

Vinotoč Passero
Priznani gurmanski kotiček za razvajanje po domače. Poskusite izvirne retaše, zlevanko in posolanko, domač kruh, mesnine in namaze, naša nagrajena vina in prekmursko gibanico, Razglejte se po dobri jedači in pijači. Z razgledom na ravnico. Odprti smo ob vikendih ali po dogovoru.

Podeželska čokoladnica
Podeželska čokoladnica bogati domačijo Passero z novo zgodbo. Zapisana je v čokoladnih tablicah in pralinejih. Kakovostno čokolado, skrbno pridelane domače sestavine in domišljijo mešamo s strastjo. Iz včerajšnjih izkušenj in današnjega navdiha ustvarjamo nova doživetja.

poi slike PASSERO

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem