Boheja

restavracija & bar, Belokranjska cesta 24a, 8000 Novo mesto

Telephone

+386 (0)59 01 06 74

Restavracija Boheja domuje ob Belokranjski cesti, regionalni cesti, ki vodi proti Beli Krajini in ob avtomobilski tovarni Revoz in je le nekaj sto metrov oddaljena od središča Novega mesta.

Objekt je sodoben, a ne hladen in minimalističen, pač pa topel in prijazen, ki sodi v urbano okolje.

V restavraciji imamo prostora za 70 gostov, v kavarni je na voljo 30 sedišč, v poletnih mesecih pa je na voljo tudi velik vrt.

Srce restavracije je kuhinja, kjer glavni kuhar Aleš Pelc s svojimi pomočniki skrbi za odlične okuse in zdravo hrano, saj pri pripravi hrane uporabljamo le najboljše sestavine.

Hišna posebnost so izvrstni, raznoliki steaki, ki so pripravljeni na lava žaru, edinstvenemu v Novem mestu. Pri sestavljanju ponudbe naši kuharji upoštevajo sezonske jedi, pripravljene na izviren način. Tople predjedi in glavni krožniki se pripravljajo in sestavljajo tudi po izbiri gosta. Natakarji vam pomagajo s skrbno izbranimi vini lokalnih vinogradnikov, ki jih lahko izbirate s pomočjo vinske karte. V lepem ambientu, ob dobri hrani in prijazni postrežbi se trudimo zadovoljiti še tako zahtevnega gosta.

Prirejamo razna praznovanja za zaključene družbe, tematske večere, srečanja, obletnice, poslovna kosila,…. Nudimo posebne menije za skupine. Še najbolje pa bo, da se v izvrstno kulinarično ponudbo Boheje prepričate sami.

Restavracija Boheja odpre svoja vrata ob 10.uri zjutraj, ko lahko v kavarni spijete kavo in vse do 22.ure. Dnevno vam ponujamo kosila med 11:00 in 16:00 uro, kasneje pa jedi po naročilu in degustacijske menije.

Druženja ob hrani in pijači so lahko najbolj iskrena in nepozabna doživetja.

RestavracijaBoheja_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem