Q Tabor

Gorkega ul. 45, 2000 Maribor

Telephone

+386 (0)2 805 13 90

Q je kavarna, slaščičarna in mnogo več.

Za nekatere najljubši kraj za kofetkanje, za druge popolno mesto za ekipni naval na slavnega pišeka in druge sodobne dobrote spretnih kuharjev. Naša ponudba je usmerjena v bolj zdravo in naravno, vsekakor pa v okusno in slastno.

Zasijali smo z vrhunskim pišekom, odličnimi solatkami in božanskimi naravnimi slaščicami Tete Fride, s ponosom pa ponujamo tudi 100 % domač sladoled iz izključno, samo in le 100% NARAVNIH sestavin. Ker stavimo le na preverjeno, pripravljamo in pečemo sami tudi kruhke za dnevno sveže sendviče in štručke, ki jih postrežemo k juham ali solatam. Naš pišek je zaradi posebne priprave manj masten in z več okusa. Na željo gostov, smo pišeka zavili še v WRAP. Na jedilniku mu delajo družbo še različni burgerji, topli sendviči, kaneloni, lojtrca. Mislimo tudi na otroke, ki jih v jedilniku čakajo posebni meniji, in vse, ki se jim neprestano mudi – tem je namreč namenjen "pišek TO GO", če bodo želeli, pa jim bomo za domov pripravili tudi vse ostalo iz naše ponudbe.

Ambient
Ambientalno Q Tabor sledi najsodobnejšim trendom notranje opreme in kakovosti bivanja ter omogoča udobno in prijetno druženje različnim generacijam v dveh notranjih etažah in na vrtu. V zgornjem prostoru, ki nudi nekoliko več intime, z veseljem sprejmemo zaključene skupine, ki jim po želji pripravimo "party pišeka" po posebej ugodni ceni.

Odpiralni čas:
Pon – Čet: 7:00 – 23:00
Pet: 7:00 – 0:00
Sob: 8:00 – 0:00
Ned: 8:00 – 22:00

KavarnaQ_Tabor_foto.jpg

 

Za nekatere najljubši kraj za kofetkanje, za druge popolno mesto za ekipni naval na slavnega pišeka in druge sodobne dobrote spretnih kuharjev. Naša ponudba je usmerjena v bolj zdravo in naravno, vsekakor pa v okusno in slastno.

Zasijali smo z vrhunskim pišekom, odličnimi solatkami in božanskimi naravnimi slaščicami Tete Fride, s ponosom pa ponujamo tudi 100 % domač sladoled iz izključno, samo in le 100 % NARAVNIH sestavin. Ker stavimo le na preverjeno, pripravljamo in pečemo sami tudi kruhke za dnevno sveže sendviče in štručke, ki jih postrežemo k juham ali solatam. Naš pišek je zaradi posebne priprave manj masten in z več okusa. Na željo gostov, smo pišeka zavili še v WRAP. Na jedilniku mu delajo družbo še različni burgerji, topli sendviči, kaneloni, lojtrca. Mislimo tudi na otroke, ki jih v jedilniku čakajo posebni meniji, in vse, ki se jim neprestano mudi – tem je namreč namenjen "pišek TO GO", če bodo želeli, pa jim bomo za domov pripravili tudi vse ostalo iz naše ponudbe.

Ambient

Ambientalno Q Tabor sledi najsodobnejšim trendom notranje opreme in kakovosti bivanja ter omogoča udobno in prijetno druženje različnim generacijam v dveh notranjih etažah in na vrtu. V zgornjem prostoru, ki nudi nekoliko več intime, z veseljem sprejmemo zaključene skupine, ki jim po želji pripravimo "party pišeka" po posebej ugodni ceni.  

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem