Poleti z Balonom - Abstel d.o.o.

Mavsarjeva cesta 80, 1357 Notranje gorice

Telephone

+386 (0)51 610 747

Če vas mika pogled na svet z druge perspektive, smo pravi naslov za vas. Pridružite se nam lahko poleti ali pozimi v balonu za največ štiri potnike.

Podarite svojim najbližjim in prijateljem polet z balonom!
Nudimo vam možnost nakupa dveh različnih darilnih bonov za polet z balonom.
Poleg običajnega darilnega bona, smo pripravili tudi zlati darilni bon za posebno romantične priložnosti.
Na darilnem bonu so vsi naši podatki, tako da se lahko imetnik darilnega bona sam dogovori za polet na dan, ki mu najbolj ustreza. Darilni bon je prenosljiv in velja 12 mesecev.

Kje se dobimo?
Navadno se dobimo pri vrtnem centru Eurogarden (Rotar center) v Podsmreki. Od avtocestnega izvoza za Brezovico pri Ljubljani je v smeri proti Dobrovi oddaljen slab kilometer. Od tu se lahko v 30 minutah odpeljemo na katerokoli vzletno mesto v Ljubljanski kotlini.

Koliko časa traja polet?
Tričetrt ure potrebujemo za vožnjo na vzletno mesto in pripravo balona za polet. Polet navadno traja dobro uro. Nekaj časa potrebujemo še za pospravljanje balona in prevoz na zbirno mesto, kjer sledi tradicionalni balonarski krst s kozarcem penine. Izlet zaključimo s pomenkom ob kavi. Čas si vzamemo za vsakogar, ki ga balonarstvo zanima in je po poletu poln vprašanj.

Kje letimo?
Letimo skoraj povsod po Sloveniji. Najpogosteje v ljubljanski kotlini (od tu imamo tudi največ potnikov). V drugih predelih Slovenije, najbolj primerni so okolica Ivančne Gorice, Lesc, Novega Mesta, Cerknice, Postojne, ter področji Prlekije in Pomurja, letimo le pod posebnimi pogoji; polet izven ljubljanske kotline omogočimo imetnikom Zlatega bona (dva potnika) oziroma skupini najmanj štirih potnikov. Pri poletih izven ljubljanske kotline ne priznavamo skupinskih popustov.

Rezervacija
Za rezervacijo termina za polet z balonom pokličite Aleša na zgornjo številko. Potrudili se bomo, da najdemo termin, ki vam bo ustrezal. Imetniki zlatega darilnega bona le to povejte ob rezervaciji poleta.

Dan pred dogovorjenim poletom se bomo ponovno slišali in glede na pričakovane vremenske razmere potrdili polet. Če izvedba poleta ne bo mogoča, bomo skupaj določili nov termin.

AbstelBaloni_slika-01.jpg

 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 (0)1 75 69 888

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem