Lanna Tajske Masaže

Cesta v Mestni Log 55 - Murgle Center (M20), 1000 Ljubljana

Telephone

+386 40 803 678

Salon Lanna Tajske Masaže je odprl svoja vrata 9.10.2007 in se nahaja na zelo mirni lokaciji, v predmestju centra Ljubljane - v Trnovem, na Cesti v Mestni log 55, v Murgle centru, 2 nadstropje (M20).

Masažo opravljajo 5 profesionalnih Tajskih maserk, ki imajo dolgoletne izkušnje o masaži. Masaža se izvaja v prijetnem prostoru, opremljenem v tajskem stilu s prijetno glasbo.

Tradicionalna tajska masaža je eden najstarejših načinov zdravljenja. Razvila se je 2500 leti in povezuje znanja tradicionalne kitajske in indijske medicine. Iz severne Indije jo je na Tajsko pripeljal Dr. Shivago Komarpaj. Namenjena je odpravljanju vsakodnevnih težav s stresom. Veščina tajske masaže vzpostavlja vez med fizičnim in duhovnim telesom.

Energijske linije - Vzdolž telesa poteka 10 nevidnih energijskih senov (energijske linije), po katerih se pretaka či(energija). Na njih se nahajajo akupresurne točke, ki so pomembne za vpogled v stanje energije in uravnovešanje te energije med energijo telesa, uma in duha. So izrednega pomena za naše počutje in enrgijsko ravnovesje našega telesa.

Kako se izvaja? Tradicionalna tajska masaža se izvaja na tleh ali na blazini, maser in masiranec sta oblečena v udobna oblačila iz naravnih materijalov.

Zakaj je tako pomembna? Pri tradicionalni tajski masaži stimuliramo energijske linije, tako da enerija lahko nemoteno kroži po telesu. S tem se uravnava življenska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva raznim boleznim, prav tako pa tudi odpravljanju težav za glavobolom, bolečinami v križu, mišicah in sklepih, utrujenostjo,itd...

Kako se razlikuje od ostalih masaž? Tradicionalna tajska masaža se za razliko od klasične masaže ukvarja s stimulacijo energijskih linij in tako telo ponovno napolni z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega in napornejšega tempa življenja. Poleg tega izboljša delovanje notranjih organov, pretok krvi, pozitivno vpliva na živčevje, zmanjša negativne učinke telesa, umiri um, sprošča napetost v mišicah in razgiba sklepe, kar še dodatno pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju vsakodnevnih problemov.

Lanna tajske objavna slika

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem