Kozmetika in savna Fanči

Golouhova ulica 28, 1108 Ljubljana

Telephone

+386 (0)1 428 70 10

Kozmetika in savna Fanči združuje kozmetični salon in sprostitveni center, ki se raztezata v dveh nivojih. Nahajamo se v Ljubljani, le lučaj od centra mesta, natančneje ob Jurčkovi cesti na Rudniku.

Kozmetični salon se nahaja nad sprostitvenim centrom. Široka ponudba kozmetičnih storitev zajema nego obraza in telesa, manikuro, pedikuro, masažo ter depilacijo. Vse storitve so v največji meri prilagojene individualnim potrebam in željam.

Sprostitveni center, ki se razteza v pritličju in se na sončni strani objekta razprostira tudi na velik vrt in nudistično plažo, je popoln kraj, kjer lahko sprostite svoje telo, umirite misli ter si naberete novih moči.

Sprostitveni center ponuja finsko, turško, infra rdečo in zeliščno savno. Za ljubitelje vode so na voljo plavalni in masažni bazen ter bazen za kneipanje.

Nega obraza s sistemom Dermalogica je preprosta in zagotavlja učinkovite rezultate v najkrajšem času. Nastala je kot odgovor na povpraševanje po visoko strokovnih izdelkih za nego kože in obraza, ki delujejo na preprost in učinkovit način. Je strokovno priporočeni program po vseh zdraviliščih in kozmetičnih salonih, kjer se izvaja nega obraza.

Fanci slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem