Kozmetični salon Neguj.se

Tacenska cesta 108, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 (0)31 406 338

Imate avto? Super, pri salonu je privatno parkirišče in ni potrebe po iskanju parkirnega mesta. Vam zmanjkuje čas? Tudi jaz rada vidim, da so stranke naročene na dogovorjeno uro, tako je zadovoljstvo na obeh straneh popolno. Joj, ampak jaz sem prvič v kozmetičnem salonu? Nič zato, zelo lepo ste dobrodošla in spoznala boste, da ste do sedaj zamujala kar pripada vsaki punci, ženi in dekletu. Čas zase, čas, da se razvajate, čas, ko si privoščite nego obraza, masažo, lepo urejene nohte, pedikuro ali dvignete svoj imunski sistem z limfno drenažo. Seveda si lahko privoščite razvajanje z masažo, podaljševanje trepalnic ali svoj anticelulitni program. Cilj vsega je, da se počutite fenomenalno. Vabljeni v okolje sproščenosti in lepote, vaša kozmetičarka Danijela Cerovak.

Nega obraza in policaj. Kje neki je tukaj povezava? Zagotovo še niste slišali za policaja v kozmetiki. Paula Begoun ustanoviteljica blagovne znamke Paula´s Choice je dobila nadimek policaj zaradi njenega začetka testiranja kozmetičnih izdelkov v boju proti aknam. Kot gostja na TV postajah in avtorica ducata knjig o negi kože in težavah z aknami je končno ustanovila svojo kozmetično linijo Paula´s Choice.

Depilacija je učinkovita metoda za učinkovito odstranjevanje dlak. Izbiro kakšna depilacija in kateri voski so za vas primerni prepustite meni. Vaša naloga je užitek svilenega dotika vašiha nog in čisto nič več. Zakaj je "klasična" depilacija učinkovita že od egipta naprej pa lahko...

Limfna drenaža je sedaj že dobro uveljavljena masaža limfnega sistema. Limfni sistem ima nalogo odstranjevanja strupov iz telesa in pomaga pri krepitvi zdravja.

Masaža je za mlado in staro populacijo. Upam, da si jo privoščite, saj je blagodejna za celo telo. Masaža hrbta, masaža celega telesa ali masažo kar tako. Upam, da ne zamujate tega.

Celulit je sovražnik številka 1 za žensko populacijo. Vsa deklata smo podvržene temu, ene več in ene malo manj. V veliki meri so krivi geni, prehrana in premalo gibanja. Kateri od teh treh je krivec niti ni pomembno, potrebno je storiti prvi korak pri zmanjševanju te nadloge.

Neguj_se_foto.jpg

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem