Healthness center

Čebelarska ulica 1, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 (0)51 30 88 22, +386 (0)1 256 63 69

Healthness center je najbolj prepoznaven ponudnik visoko kvalitetnih in strokovnih storitev na področju dejavnosti za zdravje, estetiko, oblikovanje telesa in dobrega počutja posameznika. S svojim strokovnim delom in storitvami pomaga vsem, ki želijo izboljšati svoje zdravje, spremeniti življenjski slog, poskrbeti za preventivo, kar vodi tudi v zdravo oblikovano telo. Opravlja storitve za trajno, učinkovito, popolnoma neboleče in zdravo zmanjšanje telesne teže ter povečanje vitalnosti telesa, ki temelji na fizičnem in psihičnem zdravju.

Kot edini v Sloveniji ima v svoji ponudbi vrhunsko SHR lasersko tehnologijo – diodno lasersko odstranitev neželene telesne poraščenosti, ki je primeren za ženske, moške in najstnike. Postopek je kratek, neboleč, izvaja se ga lahko na vseh tipih kože, v vseh letnih časih, praktično na kateremkoli predelu telesa in zagotavlja trajne rezultate z garancijo.

Prav tako kot edini v Sloveniji ponuja ultrazvočno platformo, prvo pristno alternativo kirurški liposukciji. Torej združuje ultrazvok in različne zvrsti radiofrekvence, s čimer izloči odvečno in neželjeno maščobo iz maščobnih celic in učvrsti kožo – popolnoma neinvazivno, neboleče brez kakršnih koli priprav ali okrevanja. S posebnimi postopki se ublaži (vendar ne popolnoma izniči) stanje poškodovane kože – strije.

Da bi bile terapevtske storitve Healthness centra uspešne za vsakega posameznika, je potrebno kreirati individualne programe, ki je za vsakega posameznika neobhoden.

Trnove poti NI, je le NAŠA ŽIVLJENJSKA POT, ki si jo ustvarjamo sami!

Vsak od nas ima dovolj poguma in razumevanja za uvajanje globinskih sprememb, ki znajo biti žal tudi zelo naporne, vendar je rezultat vedno skok na višjo stopničko.

Gornji opis pove VSE o poslanstvu, ki ga opravlja HEALTHNESS.

Pomagali smo že več tisočim strankam, pokličite nas in poiskali bomo rešitev tudi za vas.

In nenazadnje, pri nas omogočamo BREZPLAČNE TESTE!

Healthness_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem