Gostilna in penzion Kmečki Hram***

Tomačevska cesta 50, 1000 Ljubljana, N:46.07880° E:14.53645°

Telephone

Gostilna +386 1 560 7000 | Penzion +386 1 560 7001

Dovolite nam, da Vas povabimo v gostilno, ki s svojo prijetno notranjostjo in pristno hrano ustvari vtis domačnosti in sproščeno počutje.

Gostilna Kmečki hram je klasična gostilna s pridihom domače kuhinje. Postregli Vam bomo s skrbno pripravljenimo hrano glede na letni čas, predvsem v zimskem času pa z doma pripravljenimi kolinami. Čaka Vas prijetna klimatizirana restavracija, odlična hrana in prijazno osebje.

Ambient
Prostor kjer je točilni pult (šank) je pregrajen z ličnimi kozolci, tako da se ustvari vtis posebne sobe s kapaciteto okoli 20 ljudi. Jedilnica je primerna za večje in manjše družbe. Mize lahko hitro premestimo glede na število gostov - do kapacitete približno 50 ljudi. Terasa oz. letno zimski vrt ima kapaciteto cca. 40 ljudi. V poletnem času imamo na našem vrtu prostora za več kot 60 ljudi, za najmlajše pa je urejen tudi poseben kotiček z igrali za otroke.

Gostilna Kmečki Hram je s svojo urejenostjo primerna tako za večje družbe, kot tudi za večerjo v dvoje.

Prenočišča
Ko potrebujete lepo in udobno prenočišče nas pokličite, obiščite ali pošljite e-mail. Zaradi lege zunaj mesta bo počitek po napornem dnevu miren, zjutraj pa Vam bomo pripravili bogat samopostrežni zajtrk. Lega v neposredni bližini avtocestnega obroča Vam nato omogoča, da boste pravočasno prispeli na katerikoli konec mesta, poleg tega pa ponuja odlično izhodišče za izlete po Sloveniji.

Lokacija
Penzion in gostilna Kmečki hram leži v vasi Tomačevo, v bližini trgovskega centra BTC. Nahaja se v neposredni bližini avtocestnega obroča in centra mesta (dostop z mestnim potniškim prometom – proga številka 19).

kmecki_hram_foto.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem