Kamp Kamne

Ana Voga, s.p., Dovje 9, 4281 Mojstrana, N 46°27’872”, E 13°57’472”

Telephone

+386 (0)4 589 11 05

V Gornjesavski dolini, v neposredni bližini vasi Dovje in Mojstrana, leži kamp Kamne. Manjši, družinsko vodeni kamp dnevno prenoči do 200 gostov, ki lahko najamejo teniškega učitelja, gorska kolesa ali kupijo ribiško dovolilnico. Poleg dveh teniških igrišč Vam je v kampu na voljo še miza za namizni tenis, košarka in piknik kotiček. Poleg klasičnega kampiranja v šotorih, prikolicah in avtodomih nudimo še prenočevanje v preprosto opremljenih bungalovih in apartmajsko opremljenih novih počitniških hišicah.

Kamp Kamne leži ob vznožju Karavank in v neposredni bližini Julijskih Alp, zato je tudi idealno izhodišče za vzpon na očaka in nacionalni simbol Slovenije – Triglav. Radi se pohvalimo, da smo kamp z najboljšim razgledom, saj imamo Triglav in okoliške Julijce kot na dlani. Na recepciji dobite vse ustrezne informacije za planinarjenje, priporočamo pa Vam tudi številne izlete ali sprehode v alpske doline Vrata, Kot in Krma. Na voljo so Vam ustrezni zemljevidi, prospekti in razglednice.

Bungalovi v sklopu kampa (nastanitev 1*) so zelo preprosti, imajo elektriko, niso pa priključeni na vodovodni sistem. Namenjeni so gostom, ki večino dneva preživijo zunaj kampa in potrebujejo le primeren prostor za prenočitev in kuhanje lastnih obrokov. Vsi bungalovi so leseni in toplotno izolirani. Psi in ostale domače živali niso dovoljene.

Bungalovi lahko prenočijo 2, 4 ali 5 gostov. Vsak bungalov ima kuhinjsko nišo (hladilnik, štedilnik in vsa potrebna posoda) z dnevnim prostorom (miza s klopjo in stoli, garderobna omara). Spalnice so ločene, izjema je bungalov za dve osebi, kjer se vse nahaja v enem prostoru. Posteljnina je vključena v ceno.

Gostje koristijo tuše in stranišča v sklopu kampa, le-ti so oddaljeni približno 20 metrov. Bungalove oddajamo v topli polovici leta, od 1. maja do 31. oktobra.

Nove počitniške hišice apartmajskega tipa (nastanitev 3*) lahko nastanijo 4 ali 5 gostov. V pritličju sta kopalnica s tušem in straniščem ter kuhinja z dnevnim prostorom. V kuhinji so hladilnik, električni kuhalnik, vsa potrebna posoda ter jedilni kot z mizo in stoli. V dnevnem delu prostora je udoben kavč, s katerega lahko gostje gledajo TV (s kabelskim programom).

Po krožnih stopnicah vodi dostop v mansardo, kjer sta dve spalnici. V večji spalnici so tri ležišča (zakonska in enojna postelja), v manjši sta dve posamični ležišči. Skozi manjšo spalnico je dostop na balkonček.

Hišice stojijo v gozdičku na robu kampa. Pred vsako hišico je parkirno mesto za avto in manjša terasa, s katere lahko občudujemo Triglav in okoliške gore. Posteljnina in brisače so vključene v ponudbo. Psi in ostale domače živali niso dovoljene.

Našim gostom za prijetnejše bivanje nudimo še sledeče usluge:

 • namizni tenis, tenis, košarka, otroška igrala
 • piknik prostor
 • kopalnica za dojenčke, kopalnica za invalide
 • camper stop (izpust odplak, sveža voda)
 • informacije o izletih in gorskih turah
 • prodaja ribiških dovolilnic
 • najem koles
 • najem plezalne opreme
 • pralni in sušilni stroj
 • prodaja zemljevidov in razglednic

Osebam, ki niso gostje kampa, praznenje kamperja in dnevno parkiranje zaračunamo.

KampKamne_foto.jpg

Kontakt

 • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem