Terme Snovik

Ekosvet termalnih užitkov, Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju

Telephone

080 81 23 ali +386 (0)1 83 44 100

Majhne, prijazne, gostoljubne, bogate, in za mnoge še neodkrite – Terme Snovik. So najvišje ležeče terme v Sloveniji, okolju prijazne in oddaljene zgolj 31 km od Ljubljane.

Namestitve

Apartmajsko naselje 4*, ki smo ga zaradi lege poimenovali "hiške na robu gozda" se razteza nad termalnim kompleksom. Vseh 74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob je sodobno opremljenih in nudijo kakovostno bivanje ter razgled na zeleno dolino in okoliške planine. Grajeno je po okolju prijaznih standardih. V senci za apartmaji se nahajajo parkirišča, okrog pa zelenice, igrala za otroke, telovadnica v naravi, cvetlične gredice ter vrtovi z zdravilnimi rastlinami in dišavnicami.

Objekti so zasnovani tako, da je njihova postavitev maksimalno prilagojena naravni konfiguraciji terena. 6 apartmajev v Smreki ima dostop prirejen za invalidne osebe.

V Boru pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

S telovadnico v naravi, ki jo sestavlja 9 fitnes naprav in 3 km dolga trim steza z 12 vadbenimi elementi, omogočamo svojim obiskovalcem odlične pogoje za zdravo in aktivno sprostitev v neokrnjeni naravi. 

Wellness in bazeni

Visoko kakovostna termalna voda je naše osnovno bogastvo.

Za vodne užitke in zabavo je na razpolago več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih (v poletnih mesecih). Bazeni so s termalno vodo, ki ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. Primerna je tudi za pitje. V notranjem bazenu je temperatura vode od 32°C do 36°C. Dnevno izvajamo brezplačno vodno telovadbo. Ob sredah, petkih in sobotah je NOČNO KOPANJE.

Kot dodatna ponudba so gostom na voljo številne masaže, kozmetične storitve in savne (finska, turška, ledena, bazenčki za knajpanje) v katerih od ponedeljka do sobote izvajamo različne savna programe.

Gurmani

Del termalnega kompleksa je restavracija Potočka. Prepoznavna je po pestrem izboru okusnih jedi za različne želje in priložnosti. Pri tem sledimo kulinaričnim smernicam zdrave prehrane in ekološko pridelanih živil. Nastanitvenim gostom nudimo penzionske storitve (zajtrk, kosilo, večerja), dnevnim obiskovalcem pa priporočamo dnevna kosila, prigrizke in izbrane jedi po naročilu. Naša dolgoletna specialiteta so postrvi, pripravljene na različne načine. Ponudbo jedi prilagajamo letnim časom in prirejamo tematske kulinarične večere. V toplih mesecih je odprta letna terasa.

Animacija - za otroke in odrasle:

Klub palčka snovička je klub za male navudušence. Za male in večje navdušence organiziramo ustvarjalne delavnice, tabore s slikovitimi vsebinami, vodne atrakcije (preproga za hojo po vodi) in številna igrala.

Med počitnicami se izvajajo animacije tako za odrasle kot tudi za najmlajše - tradicionalni SLO večeri, pohod z baklami, kino večeri, karaoke, plesne delavnice, ...

Tuhinjska dolina je odlično izhodišče za potepanje po neokrnjeni naravi (gorsko kolesarjenje, nordijska hoja). Pri nas si lahko brezplačno izposodite kolesa in nordijske palice.

Terme Snovik smo prvo slovensko turistično podjetje, ki ima znak ECO Label – eko marjetica za energetsko prijazno ravnanje z okoljem.

TermeSnovik_slika.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem