Villa Saline

Seča 119, 6320 Portorož

Telephone

+386 (0)5 67 79 400

V naši obmorski krajinski oazi ob solinah, v Seči pri Portorožu, Vam bo pod toplim sredozemskim soncem lepo prav vsak dan, ob vsakem letnem času: ob mili zimi boste uživali v spokojni naravi, ob cvetoči pomladi zobali naše domače cešnje z dreves, ob vročem poletju uživali radosti morske vode, jesen vabi k trgatvi v vinogradu in pokušnji domačega mošta, zatem obiranju oljk. Z obiskom pri nas se boste povrnili k naravi, naše gostoljubje med Vašimi počitnicami Vam bo nudilo objem domačnosti nas odprtih ljudi mediterana. Smo Istrijani in naša Istra je najlepši košček tega sveta!

V zeleni, mirni oazi krajinskega parka ob sečoveljskih solinah, le 1500 m iz centra živahnega, mondenega letovišca Portorož, na južni strani polotoka Seča - območja razpršenih hiš z vrtovi in parki, leži nova hiša Seca 119 zakoncev Fatorič. Pod prostranim hišnim sadnim vrtom se vije zadnji solinski kanal Jernej s tradicionalnimi lesenimi pomoli s privezi bark in jadrnic. Krajevna pot h gostišču Ribič je tudi priljubljeno sprehajališče, ki se nadaljuje po slemenu s soncem vedno obsijanega polotoka Seča med solinami in portoroškim zalivom.

Poleg užitka v neokrnjeni naravi in cudovitega razgleda na soline in morski zaliv vam bo dobro dela tukajšnja zdravilna solinska klima. Gostitelj vas na željo popelje z barko izpred hiše med solinskimi kanali na kopanje onstran zaliva v Kanegro, ki je med domacini najbolj priljubljeno naravno kopališce s prodnato plažo ob borovem gozdicku, ali pa le na ogled slovenske in bližnje hrvaške obale. Kopate se lahko na prostem kopališcu rta Sece, se odpravite na portoroško pešceno plažo ali bližnje bazene ob plaži. Pri nas lahko uporabljate hišna kolesa, pravo doživetje pa je tudi rolanje na brezprometni cesti v soline. Na hišnem vrtu sta vam na voljo žar in igralni koticek za otroke.

Na voljo so vam 3 apartmaji in 1 manjša dvoposteljna soba z mini kuhinjo in kopalnico.

V bližini so najboljše restavracije in izvrstna picerija, pivnica, nocni klub. Za obisk portoroške igralnice vam gostitelj da vstopnice, priporoci in rezervira pa vam tudi organizirane izlete v Lipico, Postojno, Benetke, Istro ... s popusti za družine.

Gostitelj Vam nudi domace vino, sadne likerje in žganje.

VillaSaline_slika.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 (0)5 67 79 401

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem