Strelišče Belit

Zgornji Plavž 13, 4270 Jesenice

Telephone

(04) 583 57 47

Strelišče Belit Jesenice je strelišče odprtega tipa, ki Vam nudi rekreacijo polno adrenalina. Pri njih se lahko v strelskem športu samo preizkusite, se po želji naučite varnega rokovanja z orožjem, lahko ste pa deležni vrhunskih strelskih užitkov in tekmovanj.

Pogoji za streljanje so enkratni in na najvišjem možnem nivoju, saj nudijo vrhunske pogoje za izvedbo vseh oblik strelske dejavnosti. Prostor ponuja pet strelskih prog z avtomatiziranimi tarčami, z možnostjo streljanja na razdalji do 15 metrov. Poleg tega je možna tudi uporaba "pop up" tarč z različnimi programi. To dejstvo omogoča tako precizno streljanje, kot tudi možnost dinamičnega oz. akcijskega streljanja in postavitev poligona za tovrstno streljanje. Ob tem je možna uporaba dodatnih svetlobnih (rdeča svetloba, zelena svetloba, "light show", "blenda" in laserski učinki) in zatemnitvenih efektov (megla), kar ponuja možnost streljanja ob zmanjšani vidljivosti. Ob vsem tem pa vam ponujamo tudi zvočne efekte.

Seveda pa je na prvem mestu varnost obiskovalcev, za kar je ravno tako poskrbljeno na najvišjem možnem nivoju.

Poleg vrhunskega strelišča pa pri njih najdete tudi:

 * TRGOVINO z orožjem: prodaja na drobno in debelo orožje (zračno, pištole, puške, airsoft, simunition..) deli orožja strelivo prodaja na drobno in debelo rekvizitov in pripomočkov za strelsko dejavnost in rekreacijo (obutev, obleke, zaščitna sredstva, nahrbtniki,...)

* GOSTINSKA DEJAVNOST: Organizirajo zabave za rojstne dneve, otroška praznovanja, novoletne zabave, opravljena diploma, obletnice, odhod v pokoj... Ponujajo vam primerne prostore za zaključene družbe, program pa popestrijo z različnimi aktivnostmi, ki jih prilagodijo vašim potrebam in željam

Vabljeni!

Strel Belit

 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem