Stoja Trade

STOJA TRADE d.o.o., Dolenjska c. 242C, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 1 2800 860

Smo agencija, ki se ukvarja s trženjem nepremičnin v Ljubljani in okolici. Specializirani smo pri posredovanju za najem in oddajo nepremičnin, diplomatskemu zboru RS in tujim ter domačim mednarodnim podjetjem, (stanovanj, hiš in poslovnih prostorov). V naši bazi podatkov imamo tedensko preko 130 stanovanj, 200 hiš in poslovnih prostorov različnih velikosti, lokacij in cenovnih razredov.

Prepričani smo, da bodo naše storitve pocenile in poenostavile oddajo vaše nepremičnine, hkrati pa bo vaša ponudba prišla na naslove potencialnih interesentov. 

Nepremičninska družba Stoja trade, uživa velik ugled med tujci, diplomatskih krogih in v lokalnih poslovnih krogih, kar lahko preverite tudi na naši strani "kdo smo". Na slovenskem tržišču delujemo že od leta 1996, v zadnjih letih smo ostali edina specializirana nepremičninska družba za posredovanje pri oddaji in najemu stanovanj, hiš in poslovnih prostorov v Ljubljani. Naš cilj je: vsaki naši stranki pomagati pri iskanju primerne nepremičnine ali stranke in pri tem zagotavljati čim višjo stopnjo pravne varnosti, pri tem se trudimo našim strankam nuditi čim večji izbor, ter popolno in kvalitetno storitev. V kolikor vas zanima: oddaja stanovanja, najem stanovanja, oddaja hiše, najem hiše, oddaja pisarn ali najem pisarn nas pokličite.

Storitve, ki jih opravljamo za vas

Informacijo o oddaji vaše nepremicnine posredujemo v bazo podatkov, kjer operiramo z povpraševanji potencialnih strank. Posredujemo med znanimi narocniki v smislu cim hitrejših in kvalitetnih strokovnih storitev. Vašo ponudbo oglašujemo v vseh slovenskih casnikih, casopisih, oglasnikih in ostalih medijih. Vse interesente skušamo spraviti v stik z vami, hkrati organiziramo oglede in stike z strankami. Svetujemo in uredimo vam tudi vse potrebne pogodbe za oddajo vaše nepremičnine kot so: pogodba o rezervaciji-ari, najemna pogodba, primopredajni zapisnik, ipd. Prijazno, strokovno in varno realiziramo vašo najugodnejšo rešitev pri najemu in oddaji nepremičnin. Upoštevamo zaupnost podatkov. 

StojaTrade_slika-01.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 1 2800 861

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem