Steklarna Rogaška

Steklarna Rogaška d.o.o., Ulica talcev 1, 3250 Rogaška Slatina

Telephone

+386 3 818 01 70

Steklarna Rogaška je eden izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu, blagovno znamko Rogaška pa na svojem področju uvrščamo na najvišji nivo, tako s ceno, kakovostjo kot tudi inovativnostjo v obliki.

V Steklarni Rogaška se zavedamo, da ne oblikujemo vsakdanjih predmetov. Oblikujemo ravnovesje med funkcionalnostjo in estetiko. Z vsakim našim izdelkom si drznemo vplivati in delno oblikovati tudi občutke uporabnika. Zavedamo se moči lepote, ki jo ima kristal, zato ga namenjamo ljudem, ki cenijo plemenitost duha, znanje, kulturo in umetnost.

V Rogaški negujemo in nadaljujemo tradicijo starih steklarskih veščin ročnega izdelovanja, saj ne želimo, da bi ta poklic in dejavnost izumrla. S tem ohranjamo skoraj 350-letno umetnost izdelave kristalnih izdelkov na slovenskem. Ohranjamo izdelke, ki mnogokrat nastopajo kot glasniki slovenske kulture, znanja in izvirnosti idej.

Darilni program
Pogosto praktično nikoli pa tipično, zanesljiva izbira, ki združuje cenjene in priljubljene dizajne. Estetska dovršenost in funkcionalnost jim je omogočila, da vstopijo v številne domove, poslovne prostore in postanejo darila za različne priložnosti.

Vinski program
Umetnost oblikovanja ujeta v krhko, a v vinskem svetu nadvse cenjeno in uporabno stekleno strukturo. Ročno izdelani vinski kelihi so pojem elegance in nepogrešljiv del rituala uživanja vrhunskega vina.

Barski program
Cenjeno darilo, ki lahko poživi našo barsko zbirko in polepša naše intimne užitke doma. Ponujamo prestižne kolekcije, ki vključujejo tako klasične oblike, kot tudi sodobne in umetniške. Ročno izdelani iz najboljšega kristala, bodo ugajali tudi najbolj zahtevnim okusom.

Rogaska_slika.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 3 818 03 26

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem