Royal Bled

Vrba 37a , 4248 Lesce, Slovenija

Telephone

+386 (0)1 200 99 01

Golfsko igrišče Royal Bled je najstarejše in največje igrišče v Sloveniji. Originalno je bilo prvič zgrajeno leta 1937 in že takrat so bili mnogi mnenja, da je to eno najlepših igrišč v Evropi. S 27 luknjami je postal eden najbolj prepoznavnih alpskih resortov, ki so ga že prepoznali številni igralci golfa po Evropi.

V letu 2014 je bilo uvrščeno na 49. mesto med TOP 100 golf igrišči celinske Evrope po oceni angleške revije Golf World Magazine.  Odlikujejo ga izjemne naravne lastnosti in čudoviti razgledi na najvišje slovenske vrhove.

Kraljevo igrišče z 18 luknjami in Jezersko igrišče z 9 luknjami ponujata veliko možnosti za igralce začetnike, zadovoljita pa tudi najzahtevnejše ljubiteljske in poklicne igralce. Tako Kraljevo igrišče z osemnajstimi luknjami kot Jezersko igrišče z devetimi luknjami je oblikoval znani arhitekt Donald Harradine. V preteklosti je blejsko igrišče že gostilo številne pomembne amaterske kot profesionalne turnirje evropskega formata. Golfsko igrišče Royal Bled se lahko pohvali s petimi tako mednarodnimi evropskimi prvenstvi ter tremi Challenge tekmovanji.

Poleg obeh igrišč vam igrišče za golf Royal Bled nudi tudi veliko vadbišče na naravni travi, golf akademijo, trgovino z golfsko opremo, garderobe za goste in prostor za spravilo opreme. Na igrišču se nahaja tudi Kraljeva klubska hiša, ki nudi poleg odlične kulinarike ter vrhunskih vin, tudi 10 unikatno nadstandarno opremljenih sob. Samo 3 km oddaljeno od igrišča je mesto Bled, kjer boste našli še mnogo, mnogo več.

KOLAZ ROYALBLED 06

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem