Restavracija LABOD

Cesta svobode 8a, 4260 Bled

Telephone

+386 (0)4 579 84 53

Restavracija LABOD se nahaja v neposredni bližini Hotela Jelovica oz. glavne avtobusne postaje, Diagnostičnega centra Bled in župnijske cerkve Sv. Martina. Od jezera jo loči 100 m sprehoda skozi z drevesi, cvetjem in travo bogat park.  

V Labodu se lahko okrepčate v prijetno klimatizirani notranji restavraciji s prijetnim svetlim vzdušjem in panoramskim pogledom skozi velika okna na jezero, park in vrtno teraso. Na desni strani pa se nahaja tudi kavarna, kjer lahko v miru popijete kavo ali drug napitek in se posladkate s sladico. Ob sončnih dneh pa boste še posebej uživali na veliki vrtni terasi s pogledom na jezero in park. V hladu dreves ali pod senčniki lahko uživate v prijetnih toplih dneh. Vrtno teraso krasi tudi kamnit vodnjak.

Od ponedeljka do petka med 12. in 15. uro nudijo dnevno ponudbo malic oz. kosil, kjer je za 10 EUR na voljo dnevna glavna jed z dodatkom juhe ali solate ali sladice. Izkušeni kuharji pa bodo za goste z veseljem pripravili tudi raznovrstne jedi po naročilu.

Prijeten ambient z zadostnimi kapacitetami, čudovit razgled in izvrstna hrana pa so odličen recept tudi za poroke in praznovanja v zaključeni družbi. Za skupine, poroke in druga praznovanja vam bodo tako  z veseljem pripravili predloge menijev različnih cenovnih razredov.

Vabljeni!

Labod

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem