Restavracija in kavarna Sedem

Cafova ulica 7, 2000 Maribor

Telephone

+386 (0)2 621 14 12

Restavracija Sedem je edina FINE DINING šolska restavracija v Sloveniji, ki deluje po inovativno zasnovanem poslovnem modelu, kjer študenti pod nadzorom mentorjev samostojno izvajajo vse strokovne procese.

V Sedem vas tako pričakuje mladostna kreativnost, pomešana z željo po strokovni rasti in učenju. Del tega procesa ste tudi vi, gostje, ki želite usposobljene in gostoljubne gostince.

Restavracija Sedem je prostor, kjer študenti pridobljeno teoretično znanje tudi uporabijo v praksi. Urijo se v pripravi dobre kave, naravnih sokov, spoznavajo surovine, sestavljajo in pripravljajo jedi vseh vrst, pečejo sladice, razvijajo in utrjujejo spretnosti pri sprejemanju gostov in v strežbi, organizirajo delo, razmišljajo o uvajanju novitet … Za študente je ob zaključku šolanja in pridobitvi diplome zelo pomembno, da znajo pokazati vse pridobljene strokovne kompetence. Pod budnim očesom mentorjev v restavraciji pridobijo še več znanja in izkušenj in so v trenutku, ko šolo zapuščajo z diplomo v roki, bolj samozavestni in pripravljeni za nova odkrivanja in ustvarjalne poklicne izzive.

Ime restavracije ima zanimivo ozadje. Restavracija Sedem se nahaja na Cafovi ulici SEDEM, kjer si lahko vzamem čas, da v miru SEDEM in doživim kreativne jedi in pijače, ki nastajajo izpod rok gostinskega podmladka. SEDEM je tudi večna pravljična številka, ki iz nas ponovno naredi otroka in nas ob igrivem okušanju v Restavraciji SEDEM odpelje v SEVEN Heavens.

Poleg izvrstne hrane v restavraciji vam nudijo tudi možnost cateringa.

Vabljeni!

Sedem 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem