Restavracija Bolero

Glavna cesta 43, 4202 Naklo

Telephone

(04) 257 59 00

Restavracija Bolero se nahaja v Naklem, kateri je od Kranja oddaljen le nekaj kilometrov v smeri Jesenic. Restavracija je od Bleda oddaljena 20 minut vožnje, od prelepega Brda pa le nekaj minut. V toplejših mesecih obratuje tudi terasa, katera sprejme okoli 80 ljudi. Zraven terase, pa so postavljena tudi igrala za Vaše otroke. V zgornjem nadstropju se nahaja prostor za zaključene družbe, ki sprejme do 80 oseb.

V restavraciji Bolero Vas čakajo vsak dan novi in raznoliki meniji kosil, jedi po naročilu, bogata izbira solat, sladic in raznovrstnih pic. V edinstvenem ambientu vas čaka prijazna postrežba. Restavracija Bolero ima moderno opremljeno notranjost, ki ustvarja prijetno vzdušje in obsega široko ponudbo hrane, namenjene vsem, ki se želijo v naglici dneva za trenutek ustaviti ter v prijetnem ambientu pojesti slasten in zdrav obrok.

Leta 2018 so restavracijo popolnoma prenovili. S prenovo so zavzeli tudi popolnoma nov koncept hrane in krožnikov. Hrana je kvalitetnejša, sestavine so v veliki meri od slovenskih proizvajalcev. Uporabljajo veliko mikro zelenjave. Ponujajo pa tudi jedi, katerih ne streže prav vsaka restavracija in si jih tudi težje pripravimo sami doma.

Vabljeni!

Bolero

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem