Pri vodnjaku

pizzeria in okrepčevalnica, Prešernov trg 4, 6000 Koper

Telephone

+386 (0)30 672 564

Že "davnega" leta 1989 smo na enem najlepših koprskih trgov, med dvemi izmed najbolj znanimi koprskimi kulturno-zgodovinskimi spomeniki, vodnjakom Dal Ponte ter vrati Muda umestili ter odprli pizzerio in okrepčevalnico Pri Vodnjaku.

Tradicija, dolga več kot 22 let ter uspešno in trdo delo nam je prineslo veliko izkušenj in idej kako se nenehno prilagajati vedno novim zahtevam naših gostov, zato se lahko pohvalimo po dobri in hitro postreženi hrani ter prijaznem osebju. Poleg bogate ponudbe raznovrstnih jedi in pizz iz jedilnega lista smo ponudbo dodatno obogatili še z dnevnimi obroki, od 10. ure malice, za bolj lačne kosila in za pridne večerje. Seveda pa vam s hrano postrežemo tudi ob kakršni koli vmesni uri, vse do 22. ure zvečer.

Proslavite z nami svoj rojstni dan, zakonsko obletnico ali pa kakšen drugi poseben dogodek. Profesionalci smo v tem kar delamo, zato vam brez težav organiziramo vse potrebno. Naredili vam bomo žur za spomin! Glasbo (tudi v živo) si lahko izberete po vaših željah, prav tako si lahko tudi samo sestavite jedilnik.

Pridite in prepričajte se sami, pravočasno si rezervirajte prostor za vašo zaključeno družbo in zabavo!

V naši pizzeriji in okrepčevalnici imamo prostora za 80 ljudi, v notranjih prostorih je prostor za 30 oseb na terasi za 50 gostov. Če želite prostor za zaključeno manjšo družbo ali kakršne koli posebne dogodke (roj. dnevi, poroke, obletnice,...), imamo tudi ločeno sobo. V poletnih mesecih je prostora dovolj tudi za večje družbe.

Prepričani smo, da nas ni težko najti.

PriVodnjaku_slika.jpg

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem