Posestvo Brdo

Predoslje 39, 4000 Kranj

Telephone

+386 (0)4 260 10 00

O nas

Brdo je kraj, kjer so skozi stoletja stanovale in se srečevale kronane glave. Grad Brdo je danes uradni protokolarni objekt Republike Slovenije, tu pa lahko obiskovalci uživajo v lepoti neokrnjene narave, izjemni kulinariki in v doživetjih, ki ostanejo v trajnem spominu.

GRAD BRDO

Grad Brdo je renesančni dvorec, ki je bil zgrajen v začetku 16. stoletja. Grad s štirimi voglanimi stolpi je bil skozi zgodovino dom različnim imenitnežem tistega časa. V njem so bivale slovite plemiške družine, med katerimi je še posebej pomembna Rodbina Zois, nato tudi družina Karađorđević, po drugi svetovni vojni pa še takratni predsednik Jugoslavije, Josip Broz Tito.

Danes je Grad Brdo najpomembnejši protokolarni objekt v Republiki Sloveniji, urejen na najvišjem nivoju. Skozi svojo zgodovino je gostil predsednike, kralje in diplomate s celega sveta.

Grad Brdo je v slovensko zgodovino zapisan kot sožitje kulturne krajine in arhitekture ter večstoletnega kulturnega izročila.

PARK BRDO

Del Posestva Brdo zaobjema tudi Park Brdo, ki s svojimi gozdovi in brezhibnimi travnatimi površinami predstavlja odličen kotiček sprostitev v naravi. Jezera, potke in travniki so skriti med drevoredi in povsem odmaknjeni od vsakdanjega vrveža. Sprehodite se in odkrijte znameniti čebelnjak, lokvanje, oranžerijo, dragoceno kiparsko zbirko in še mnogo več - vse na enem mestu, na več kot 70 hektarih neokrnjene narave.

DOŽIVETJA NA POSESTVU BRDO

Prepustite se sproščenim doživetjem, ki jih ponuja Posestvo Brdo. Naj bo jahanje lipicancev, vožnja s kočijo ali kulinarična dogodivščina s pikinik košarico - Posestvo Brdo vas ne bo razočaralo in vam bo pustilo prijetne spomine.

HOTEL BRDO

Ob vhodu v Park Brdo se nahaja Hotel Brdo - sodobno opremljeni hotel s štirimi zvezdicami, ki ima 77 sob in predsedniški apartma, konferenčne dvorane, sejne sobe in manjši wellness.  Navdušil vas bo s svojo odmaknjenostjo stran od mestnega vrveža, a tudi s svojo neverjetno dostopnostjo - Hotel Brdo je le 10 km odmaknjen od glavnega slovenskega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, 35 km od Ljubljane in 30 km od Bleda. Ujet v zeleno naravo, vam ponuja izvrstna kulinarična doživetja, počitek in sprostitev.

GOLF BRDO

Na Posestvu Brdo lahko najdete enkratno golfsko igrišče, ki ponuja igro v zavetju alpskega sveta. Tu boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka. Igra na Golfu Brdo poteka na avtohtonem travinju, razen na dveh zelenicah, ki sta namenjeni vadbi kratkih udarcev oz. bližanja na zelenici.

Igrišče je še posebej primerno za začetnike, saj so razdalje med luknjami krajše in ne zahtevajo ogromno golfske kondicije. Golf Brdo je pravi mali raj za velike podvige!

POROČNA PRAVLJICA 

Navdihujoča naravna lepota, edinstven ambient in brezhibnost storitev - razlogi, da je Posestvo Brdo ena najbolj priljubljenih lokacij za poročni dan v Sloveniji. Dahnite DA na kraju veličastne zgodovine, kjer lepote narave nikogar ne pustijo ravnodušnega. Posestvo Brdo s svojo bogato ponudbo predstavlja odlično lokacijo, saj omogoča, da se poročite, se zabavate in preživite poročno noč na enem mestu.

KONGRESNE KAPACITETE V HOTELU BRDO

Zaveza odličnosti in sodobna tehnična oprema omogočata izvedbo najrazličnejših dogodkov na visoki ravni. Osebje Kongresnega centra Brdo se prilagodi vašim željam in se maksimalno potrudi, da izpelje dogodek vse od zasnove do izvedbe in pri tem pazi na najmanjše podrobnosti. Vaš dogodek pa obogatite z vrhunsko kulinariko Brda in pestro dodatno ponudbo na posestvu.

Bližina prometne infrastrukture omogoča enostavno dostopnost, udeleženci dogodkov pa bodo veseli brezplačnih parkirnih mest. Kongresni center se nahaja le streljaj stran od Hotela Brdo, kjer gostje lahko tudi prenočijo, Park Brdo pa jim omogoča prijeten sprehod med sestanki.

brdoESTATE

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem