Mladinski center in hotel Trbovlje

Ulica 1. junija 18, 1420 Trbovlje

Telephone

+386(0)40 57 43 64

Mladinski center Trbovlje v okviru osnovne dejavnosti opravlja zlasti naslednje dejavnosti:
zbira in posreduje informacije za mlade, koordinira in izvaja dejavnosti za mlade s poudarkom na stalnih prioritetah v okviru nacionalnega programa za mladino in evropskega sodelovanja na mladinskem področju, nudi servisno dejavnost (tehnična, organizacijska, strokovna in svetovalna pomoč) mladinskim organizacijam, mladinskim neformalnim skupinam in mladim posameznikom, organizira in izvaja aktivnosti širšega pomena in pridobiva sredstva zanje.
Mladinski center Trbovlje bo leta 2020 razvojni izobraževalni center regionalne skupnosti, ki ustvarja pogoje za boljše standarde mladih in napredek celotne lokalne skupnosti, ter spodbuja mlade k splošni družbeni odgovornosti.

Servisne storitve
Servisna dejavnost pomeni zagotavljanje ustreznih prostorskih pogojev in opreme za izvajanje mladinskega dela, ustrezno usposobljenost kadrov za podporo posamezniku ali mladinski organizaciji. Mladinski center Trbovlje nudi pogoje za razvoj mladih. Podpora, ki jo nudi pa je izkazana tako v mladinski infrastrukturi, opremi, strokovni in osebni pomoči (osebno svetovanje, družinsko svetovanje), profesionalni pomoči (izbor poklica in sodelovanje na projektih, mentorstvo) in drugo.

Mladinski hotel oz. hostel v Trbovljah
Glavna značilnost mladinskih hotelov je odprtost in sproščeno popotniško vzdušje. Za mladinske hotele je značilno, da so blizu ali v centrih mest, blizu železniške ali avtobusne postaje, imajo dostop do interneta ter ponujajo raznolike dodatne vsebine. Niso pa ti nastanitveni objekti namenjeni zgolj mladim, ampak vsem, ki jih tak način prenočevanja in srečevanja navdušuje.

Mladinski hotel oz. hostel v Trbovljah poleg nastanitvenih kapacitet, ponuja predvsem osrednje mesto za srečevanja mladih in mladih po srcu, tako domačinov kot popotnikov ter drugih obiskovalcev Trbovelj.
Mladinski hotel Trbovlje na kratko: 24 postelj, 4 sobe, 2 apartmaja, skupna kuhinja, kavarna, večnamenski prostor, center mesta, velika streha s klopmi.

Rezervirajte si sobo v mladinskem hotelu Mladinskega Centra Trbovlje
Uradne ure recepcije: od 8.00 do 21.00
Prijave: od 14.00 (za večje skupine po dogovoru)
Odjave: do 11.00
Fizične osebe so dolžne plačilo poravnati takoj ob prihodu.

MCTrbovlje_slika-01.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386(0)5 91 65 204

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem