Loving Hut

Ljubljana, Trg Osvobodilne fronte 14, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 (0)68 126 970

Ponudba
Ponudba veganske hrane in veganski fast food, samopostrežni bar, sveži sendviči, sokovi, smoothie, presne tortice, kava za sabo, zastonj Wi-fi, psom prijazen lokal.

Naša vizija
Ideja restavracij Loving Hut je osnovana na viziji, da lahko vsa bitja, tako ljudje kot tudi živali, živimo v miru, ljubezni in harmoniji drug z drugim ter v sožitju s planetom. Je izhodiščna točka za vsakogar, ne glede na stopnjo, na kateri se posameznik nahaja pri prehodu na rastlinsko prehranjevanje.
Iz ideje o Loving Hutih, ki je navdahnila Najvišjo Mojstrico Ching Hai, je nastala trenutno najhitreje rastoča mednarodna veriga veganskih restavracij s hitro hrano na svetu, katere poslovalnice so že uveljavljene v Evropi v Franciji, Nemčiji, Španiji, Veliki Britaniji in Avstriji, in se tako pridružujejo hitro rastoči mreži restavracij po celem svetu, npr. v ZDA, Formosi (Tajvanu), Au Lacu (Vietnamu), Singapurju, Indoneziji, Japonski in Hong Kongu.
Ker se nove restavracije nenehno odpirajo po celem svetu in ker vedno več ljudi prehaja na rastlinsko prehrano, je Loving Hut za mnoge žarek upanja proti zdravemu, sočutnemu in mirnemu načinu življenja; prav tako pa je, kar smo pojasnili v poglavju o okolju, edini način do trajnostnega planeta, saj je dokazov o močni povezanosti mesne industrije z globalnim segrevanjem ogromno.

Naše jedi
Vse naše sestavine so 100 % veganske. Jedi so pripravljene iz organsko pridelane zelenjave, kadar je to le mogoče. Vse hrana in pijača vsebuje gensko nespremenjene sestavine, še posebej pa smo pozorni, da sestavine odkupujemo od lokalnih pridelovalcev in tako našim strankam ponujamo najbolj naravno, zdravo in okusno hrano.
Naši prostori so varni in primerni za družine in stranke vseh starosti. Celotno območje naših restavracij je nekadilsko, vse pijače so brezalkoholne.
Toplo vas vabimo, da nas obiščete in poskusite naše mednarodne jedi, ki so pripravljene iz najbolj zdravju koristnih veganskih sestavin.

Lokacija
Naša restavracija se nahaja v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. V Ljubljani se nahajajo glavni znanstveni in raziskovalni inštituti, ki potrjujejo njen položaj kot cvetoči kulturni, izobraževalni, ekonomični in turistični center države.
Naše osebje vas bo vedno pozdravilo s prijaznim nasmehom in vam postreglo z ljubeznijo pripravljenimi rastlinskimi jedmi v čudovitem, svetlem in mirnem vzdušju.

Odpiralni čas
Pon - Pet: 7:30 - 22:30
Sob: 10:00 - 22:30
Ned: 10:00 - 21:00

Plemenit življenski slog za planet, poln ljubezni, miru in sočutja - vsak dan našega življenja!

LovingHut slika center-01

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem