Kamp Lucija

Seča 204, 6320 Portorož

Telephone

+386 5 690 6000

Avtokamp Lucija leži na polotoku Seča v Portorožu. Odlikuje ga lega in površina v izmeri šestih hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. To je sodobno opremljen kamp z lastno trgovino in restavracijo.

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi. Na novo je urejen predel z 45 prostori, ki so namenjeni predvsem lastnikom, oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.

Skupno kamp obsega 550 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo. V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali pa je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.

Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti kot so: vodni športi, brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča, igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet.

Avtokamp Lucija se nahaja na zelenem polotoku Seča. Leži v neposredni bližini marine Portorož in Sečoveljskih solin, skrit v objemu narave, a vendar le korak stran od Portoroža.

Lokacija je primerna za vse, ki želijo ubežati mestnemu hrupu in iščejo skrite kotičke neokrnjene narave. Okolje je primerno za dolge sprehode, raznovrstne aktivnosti, za vse željne aktivnega oddiha ob morju.

KampLucija_slika-01.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 5 690 6000

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem