JB restavracija

Miklošičeva cesta 17, 1000 Ljubljana

Telephone

01 433 13 58 ali 01 430 70 70

RESTAVRACIJA

JB restavracija v centru Ljubljane – ena izmed 100 najboljših restavracij na svetu – je zatočišče za ljubitelje prefinjenega okusa. V njej boste tisti, ki razumete okus popolnosti, uživali v kulinarični umetnosti chefa Janeza Bratovža. Jedi temeljijo na odnosu med štirimi osnovnimi elementi: zemlja, voda, zrak in ogenj. Voda je znamenje slanega, ogenj grenkobe, zrak kislega in zemlja sladkega okusa.

JB restavracija je slovensko svetišče kulinarike v pritličju Plečnikove zgradbe iz konca dvajsetih let minulega stoletja. Notranjost je umirjeno elegantna in udobna. Atmosfera in suvereno domiselne jedi chefa Janeza Bratovža pričarajo ozračje harmonične razkošnosti.JB restavracija je plod družinske ljubezni in sodelovanja. Soproga chefa Janeza Bratovža Ema je menedžer JB restavracije, hči Nina je sommelier, chefu pa družbo v kuhinji dela sin Tomaž.

V JB restavracijo se za čas kosila in večerje rade zatečejo družine, ki – tako starši kot otroci – uživajo v prefinjenem, prvinskem okusu hrane. Prostor je primeren tudi za posebna praznovanja in dogodke, kot so poroke, PR dogodki in druge zaključene družbe ter poslovna srečanja.
V JB restavraciji organizirajo tudi posebne tematske večere s kuharskimi mojstri svetovnega kova.

OKUSI

Jedi v JB restavracijiv centru Ljubljane nastajajo po domiselnih receptih chefa Janeza Bratovža, ki so neznansko spoštljivi do tradicije, hkrati pa suvereno inovativni. Sestavine jedi so popolnoma sveže, chef jih sam nabere vsako jutro na bližnji ljubljanski tržnici.

VINA

V JB restavraciji v centru Ljubljane imajo eno izmed najdaljših vinskih kart v Sloveniji. Izbrali boste lahko med 375 različnimi vini, slovenskimi in tujimi, belimi, rdečimi, vini rosé, predikatnimi in penečimi. Sommelieri v JB restavraciji še posebej priporočajo avtohtona slovenska vina, ki med ljubitelji vin slovijo kot ena izmed najbolj kakovostnih. Za pomoč pri izbiri najboljšega vina ob vsaki jedi so vam na voljo izkušeni sommelieri.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 12. do 23. ure. Sobota od 18. do 23. ure. Nedelje in prazniki zaprto.

Pridite in se prepričajte, da niste še nikoli tako uživali v hrani. JB restavracija je še posebej priljubljena med tistimi, ki razumejo okus popolnosti.

JB_slika-01.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem