Istriana

Tourist Service Portoroz, Podvozna 2, 6320 Portorož

Telephone

+386 5 674 03 60, +386 5 674 10 40, +386 41 739 989

Preživite počitnice ali pa le krajši oddih v čudovitem obmorskem Portorožu in okolici: Piranu, Luciji, Seči ali Strunjanu, kot tudi sosednji Izoli, Kopru ali
Ankaranu.

Predstavljamo Vam izbor nekaterih lokacij in družin, ki Vam ponujajo bivanje v počitniških sobah, stanovanjih ali hišah. Poleg predstavljenih lahko za Vas rezerviramo ustrezno nastanitev tudi na številnih drugih naslovih. Ponujamo Vam namestitev v eno do triposteljnih sobah in apartmajih za 2 do 8 oseb, družinskih penzionih, gostiščih in hotelih.

Priporočamo in rezerviramo Vam individualni ali skupinski obisk naših priznanih restavracij, picerij, vinskih kleti in kmečkih gostiln. Ponujamo Vam tudi bogat program izletov: vodene oglede starih mestnih jeder Pirana, Izole in Kopra, ogled solin, oljarn, vinskih kleti in lepot istrskega podeželja, obisk kobilarne Lipica, Škocjanskih in Postojnske jame, številne ladijske panoramske vožnje, ribje piknike na ladjah, obisk Benetk s katamaranom, ...

Bivanje pri naših družinah boste lahko popestrili tudi z obiskom bazenov z morsko vodo, portoroških term, vodnih športnih centrov, številnih prireditev in igralnice. Za nekatere tovrstne storitve vam ponujamo tudi popuste, če se boste odločili za naše paketne programe.

Pokličite nas, svetovali Vam bomo, kako najlepše in najbolj ugodno preživiti počitnice na sončnem, zelenem koščku Mediterana, v slovenski turistični prestolnici, našem najlepšem pristanišču rož – Portorožu z okolico.

Istriana_slika1.jpg

Kontakt

  • Fax: +386 5 674 03 61

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem