Hotel Stela

Glavni trg 15, 9240 Ljutomer

Telephone

+386 59 308 130, restavracija in slaščičarna: +386 59 308 131

Hotel Stela je mestni hotel v Ljutomeru – osrčju Prlekije. Mesto je obdano z bogatimi vinogradi in vinskimi potmi, v bližnji okolici pa se nahajajo termalna kopališča.

Z bivanjem pri nas, razvajanjem v termalnih kopališčih, in rekreiranjem po bližnjih vinskih poteh, Vam nudimo prijeten oddih, ki ga potrebujemo v vsakdanjem življenju.

V sklopu hotela Vam organiziramo literarne večere, glasbene prireditve, prezentacije in različne družabne večere in plese na hotelskem vrtu, ter razne vodene izlete in oglede kulturnih in naravnih znamenitosti naših krajev.

Slaščičarna
V naši veliki, ekskluzivno urejeni slaščičarni Vam ponujamo sladke dobrote hotelske znamke Stela, katere pripravljajo naši vrhunski slaščičarji. Posladkate se lahko z dnevno svežimi domačimi kremšnitami, raznimi tortami, sladolednimi in sadnimi kupami ali zgolj posedite ob odlični kavi in sladkem presenečenju.

Vso pecivo, torte najrazličnejših okusov, oblik in velikosti za razne priložnosti lahko dnevno naročite v hotelski slaščičarni. Pripravljamo tudi pakirano pecivo različnih količin.

Restavracija
Restavracija sprejme 170 ljudi, prostor je namenjen hotelskim in dnevnim gostom, saj ponujamo zajtrke, malice, kosila in večerje.

Restavracija ponuja bogat izbor à la carte hrane priznanega kuharskega mojstra, oplemenitene s svežimi začimbami hotelskega zeliščnega vrta.

Eleganten in romantičen ambient hotelske restavracije je primeren za razna slavja, poroke, zaključke, birme in obhajila ter druga praznovanja in prireditve. Za hotelom se razprostira velik hotelski vrt, ki sprejme do 200 gostov.

HotelStela slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 59 308 132

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem