Gostišče Tulipan

Alpska cesta 8, 4248 Lesce, SLOVENIJA

Telephone

+386 (0)4 537-88-00

Dobrodošli v gostišču Tulipan!

Gostišče Tulipan je doma v Lescah, idilični vasici, umeščeni v dolino s širnimi alpskimi razgledi, v kateri je lepo domovati in kamor je enako prijetno priti na obisk.

Tukaj lahko svoje sanje o nepozabnih počitnicah uresničijo vsi raziskovalci narave, ljubitelji adrenalinskih športov, pohodništva, ljubitelji zgodovine in kulturnih prireditev ter vsi, ki želite odkrivati skrivnosti neokrnjene narave. 

Že od nekdaj se v teh krajih oglašajo številni izletniki in dopustniki, saj so Lesce  že v 12. stoletju bile ene od najpomembnejših romarskih poti v Sloveniji. Samo ime Lesce prihaja od imena les, torej gozd oziroma gozdič. Lepi gozdovi in mogočni hribi obiskovalca sprejmejo v svoj objem in ga vabijo, da jih razišče.

Uživali bodo tudi ljubitelji kulinarike in dobrih vin, posebej pa ljubitelji čokolade, medenih izdelkov, kot je naše medeno pivo. Gostišče Tulipan ima edinstveno lego – nahaja se le nekaj sto metrov stran od tovarne čokolade in čebelarskega doma, kjer so doma medenjaki in medeni izdelki.

Sobe poimenovane po okoliških hribih so zatočišče za vse, ki želijo preživeti nepozaben oddih v objemu narave.   

Namestitev

Gostišče Tulipan nudi devet komfortno opremljenih dvoposteljnih sob, ki zaradi velikosti in kakovosti opreme dosegajo kategorizacijo štirih zvezdic (4*). Posebnost sob je čudovit razgled na bližnje gore, zato so tudi poimenovane po gori, katero je možno videti skozi okno sobe. Vse sobe imajo lasten vhod, kopalnico, opremljeno s tušem ali kadjo in sušilcem za lase. V sobah je TV z brezplačnimi programi, mini bar, sef, telefon ter brezplačen dostop do interneta. V nekaterih sobah je možno postaviti tudi pomožna ležišča.

Čudovit razgled, toplo vzdušje in kakovostna oprema ponujajo vse potrebno za sproščeno bivanje in počitek. Našim gostom brezplačno nudimo veliko nepokrito in pokrito parkirišče, ki je primerno tudi za motoriste. Na voljo je tudi brezplačna garaža za kolesa.

Vhod v gostilno je prilagojen invalidom.

Našim gostom ponujamo nočitve, nočitve z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion.

Restavracija

Restavracija je opremljena v tradicionalnem slogu, ponuja umirjeno in sproščeno vzdušje, v katerem svoje zatočišče lahko ob kulinaričnih doživetjih najdejo vse generacije. Zato se tukaj že tradicionalno vrstijo različni tematski večeri, glasbeni dogodki, proslave obletnic, poroke, krsti, poslovna srečanja in srečanja prijateljev in sorodnikov ob različnih priložnostih.

Dobrodošli ste vsi, ki želite z nami deliti svoje posebne trenutke. Poskrbeli bomo, da jih boste ohranili v lepem spominu. Restavracija je plod družinske ljubezni in sodelovanja, zato tradiciji primerno pripravljamo različne izvirne slovenske jedi, nekatere še po receptu ome Mici. Dobrodošli so tudi vegani, za katere skrbno pripravimo izbrane jedi.

Ljubiteljem mesnih jedi priporočamo divjačinske jedi, po katerih gostišče tudi slovi. Restavracija sprejeme 40 gostov, zimski vrt še dodatnih 35 gostov, ima lastno parkirišče in kolesarnico. Poskrbeli smo tudi, da je dostop prijazen invalidom in starejšim osebam.

LOVSKA SOBA

Lovska soba je namenjena manjšim in zaprtim družbam, ki želijo ob dobri hrani in pijači uživati tudi mirno in intimno vzdušje. Primerna je za družinska in poslovna srečanja. Soba sprejme do 20 gostov.

Vabljeni v gurmanski kotiček z razgledom!

TULIPAN GOSTISCE GRID

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: Fax: +386 (0)4 537-88-40

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem