Gostišče, pizzeria in penzion Smuk

Retnje 40, 4294 Križe

Telephone

+386 (0)4 5958458

Sredi narave, v dolini Tržiške Bistrice, kjer so bile pred 400 leti fužine, kovačnice, mlini in žage, so pred leti preuredili staro kmečko poslopje v prijetno, v kmečkem (gorenjskem) stilu grajeno gostišče, Gostišče Smuk.

Nudijo jedi po naročilu, ribe ter divjačino, vegetarijanski kotiček, hišne specialitete, tržiške in slovenske narodne jedi, poslovna kosila, pester izbor kvalitetnih odprtih in vrhunskih buteljčnih vin ter domače žgane pijače (medeno žganje, medeno vino, orehovec).

Od leta 2013 imajo v sklopu gostišča še picerijo in dostavo vse hrane na dom, organizirajo pa tudi cateringe. Vsak dan v tednu nudijo 2 vrsti različnih malic, ob koncu tedna pa tudi 3 vrste kosil (mesno, ribje in vegi).

Kot gostišče so znani po domačih skutnih štrukljih, ajdovih žlikrofih, v času sezone gob vam pripravijo jurčke na več načinov. Posladkate pa se lahko z domačo brusnično torto.

V gostišču lahko tudi prenočite. Nad gostiščem imajo namreč urejene 3 troposteljne in eno družinsko sobo s 5 posteljami. Vse sobe imajo svojo kopalnico. Lahko se odločite za nočitev z zajtrkom ali za polpenzion.

Vsako leto organizirajo tudi martinovanje, pustovanje z živo glasbo, v mesecu marcu imajo vikend svežih morskih dobrot in živo glasbo iz Dalmacije in še in še. 

Vabljeni!

Smuk

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem