Gostilna Pension LES

Rimska cesta 31, 8250 Brežice

Telephone

+386 (0)7 496 11 00

Pension in gostilna s ponudbo domače hrane - Gostilna pension Les se nahaja v središču vasice Čatež ob Savi, ob sotočju rek Krke in Save ob vznožju Gorjancev. Ob glavni prometni poti, ki pelje od zahoda proti vzhodu je s svojo bogato ponudbo le slabih 20 minut hoje oddaljena od znanega termalnega kopališča Terme Čatež.

Gostilno tako oblikuje mirno vaško okolje, čeprav se nahaja le streljal od bližnjega mesta Brežice ter priključka na avtocesto Ljubljana – Zagreb. V njeni več kot 80-letni zgodovini se je iz majhne vaške gostilne oblikovalo prijetno gostišče s tradicijo, ob tem jubileju pa so si nadeli tudi novo podobo ter popestrili njihovo ponudbo, ki zadovolji še tako zahtevne goste.

Znani so po svoji gostoljubnosti, izredno okusni hrani ter po tem, da medse z veseljem sprejemajo vse, ki radi uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih gurmanskih okusov. V svoji ponudbi, ki jo sezonsko osvežujejo, se trudijo združevati sodobnost s tradicijo, zato so del njihove ponudbe vedno tudi tradicionalne hišne jedi kot so pražena ali ocvrta telečja jetrca, pečenice in krvavice z ajdovimi žganci in zeljem, gluhi štruklji, "piroški" zrezki in druge specialitete. Že več kot trideset let pa iz pečice vsak dan zadiši tudi po sveže pečenem domačem kruhu. Gostje lahko iz jedilnega lista izbirajo jedi po naročilu, pizze in druge jedi iz krušne peči ter izvrstne domače sladice. Pripravljajo tudi v naprej dogovorjena poslovna kosila ter menije za manjše skupine, ob nedeljah pa svoje goste razvajajo s pristnimi slovenskimi kosili. Ljubitelji žlahtne kapljice bodo navdušeni nad širokim izborom pijač, kjer seveda ne gre brez domačega cvička in modre frankinje.

Po zadovoljenih gurmanskih užitkih si lahko privoščite tudi miren spanec, v osmih sobah in osmih apartmajih različnih velikosti. Vse sobe so klimatizirane, opremljene z LCD televizijo in samostojno kopalnico s tušem. Med družinami so še posebej priljubljeni njihovi paketi Mini počitnice.

Vabljeni!

LES nova

 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem