Dom na Joštu

Sveti Jošt nad Kranjem 2, 4000 Kranj

Telephone

+386 (0)4 201 21 28

Če vas mika odkrivanje novih kulinaričnih doživetij s prečudovitim razgledom, vas vljudno vabimo, da nas obiščete! Naš kuharski mojster Matjaž še vedno uživa v ustvarjanju vsake jedi, predvsem v pripravljanju jedi iz svežih domačih sezonskih sestavin. Vedno stremi za iskanjem harmonije okusov in pri kuhanju želi pripravljati le najboljše. Dodatno pa pripravo jedi vedno začini z obilico humorja in dobre volje, kar je posebno všeč vsem njegovim gostom.

Vsak dan nudimo jedi na žlico, štruklje in zavitke, med vikendom pa popestrimo ponudbo glede na sezono: gobje jedi, koline, njoke, rižote,...

K izvrstni hrani postrežemo vina iz vinske kleti Kristančič ali pa na primer domače sadne sokove z okusom melise, maline, jabolka in bezga. Po končanem predajanju kulinaričnim užitkom vam bodo brbončice neskončno hvaležne za to enkratno izkušnjo harmonije odličnih in nepozabnih okusov.

Naša ekipa vas popelje v deželo nepozabnih gurmanskih užitkov pri okušanju kulinaričnih specialitet. Neponovljiva izkušnja s prelepim razgledom, ki se je boste še dolgo spominjali.Pripravljamo posebne dogodke: gostujemo glasbenike, kuharje iz drugih držav, nagradne igre. Ob gostišču so prenovljena igrala, v kletnih prostorih pa klubska soba in vinoteka za zaključene družbe.

DELOVNI ČAS:

- vsak dan od 8:00 - 20:00

- ponedeljek in torek je kuhinja zaprta

DOM na jostu grid

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem