Čokoladnica Olimje

Tartinijev trg 5, 6330 Piran

Telephone

+386 (0)3 77 74 103 int. 3

O nas

Čokoladnica Olimje ponuja raznovrstne kvalitetne čokoladne izdelke. Vsi izdelki so ročno pripravljeni in narejeni v Olimju. Sestavine izbiramo v višjem rangu kvalitete. Tako, da so naši izdelki prvovrstni, ko jih ugriznete in pojeste.

Proizvodnja je organizirana kot manufaktura. Vsak izdelek, preden ga zavijemo, primemo vsaj štirikrat včasih tudi večkrat. S tem se z lahkoto prilagajamo kupcu in povpraševanju. Naši primarni končni izdelki so: pralineji, bonboniere, dražeji, poslovna darila, novoletna in božična obdaritev, praznična obdaritev (rojstni dnevi, Velika noč, poroke...), prodaja naših izdelkov v svojih prodajalnah, male čokolade 3g in 6 g, tablične čokolade 100 g, 90 g in ostalo, čokoladne figure, izlet v Čokoladnico Olimje in Olimje

Ponujamo ogromno paleto čokoladnih izdelkov, ki jih lahko najde vsak ljubitelj čokolade od osebnega zadovoljstva do obdaritev in poslovnih daril.

Čokoladno ustvarjanje
Pri pripravi čokolade uporabljamo kakavovo maslo kot maščobo za čokolado. Ne uporabljamo masla, rastlinskih maščob ali drugih nadomestkov. Zato imajo naši izdelki vsaj petmesečni rok uporabnosti. Ko uživate v naši čokoladi, čutite, da je pripravljena izključno iz sestavin, ki so za čokolado prave.

Vsako leto razvijemo nekaj novih okusov in jih ponudimo našim kupcem v naših butikih. Za nas je najlepši del postopka razvijanje novih okusov in trenutek, ko jih poskusimo – ko izvabimo iz sebe vso igrivost in domišljijo.

Odpiralni čas

Pon-Ned: 8:00 - 12:00 in od 17:00 - 22:00

poi slike ČokoladnicaOlimje

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem