Center dobrega počutja MIJAKS

Pod bukvami 9, 1000 Ljubljana

Telephone

0591 67966

Vabljeni v čisto nov center dobrega počutja Murgle v Ljubljani. Obiščete lahko bazen, savne, restavracijo ali pridete zgolj na kavico.

Center dobrega počutja Mijaks se nahaja v ljubljanskih Murglah, predelu, katerega ime je postalo sinonim za razkošnejši predel Ljubljane.

Z željo, da ljudem ponudijo prav to razkošje v malem, in v prepričanju, da je kakovostno življenje vseživljensko potovanje, so za svoje goste pripravili izbrane rituale masaž telesa, fitnes programe, savne in možnost plavanja v 25 metrskem bazenu.

V poslovnem in zasebnem svetu, kjer je ogromno stresa vsi potrebujemo neko protiutež. Nekaj kar pozitivno vpliva na naše počutje in zdravje. Prostor, kjer bomo pozabili na vse skrbi in kjer bomo mi najbolj pomembna oseba. Prostor, kjer bo edina osredotočenost naš zaveslaj, tehnika pri dvigovanju uteži ali sproščeno dihanje v savni. Najihova misija je postati ta zdrava protiutež.

Celotno poslanstvo CDP MIJAKS navdihuje in spodbuja zdrav način življenja skozi raznolike, kakovostne priložnosti za rekreacijo in storitve, ki bodo popestrile um, telo in duha, hkrati pa povečale vseživljenjsko učenje. 

Ustvarjajo okolje, ki ceni, zajema in obogati posameznikov individum, kjer sta vaše dobro počutje in zdravje na prvem mestu.

Njihova vizija je dosegati najvišje standarde rekreacije z vključitvijo inovativne tehnologije, dinamičnih programov, ki so jih pripravili samo za vas.

Priporočamo!

CDP

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem